Testimonial

Evelyne - Talent Manager

Als Talent Manager sta ik in de eerste plaats samen met een team in voor het aantrekken en rekruteren van support en system engineers voor onze managed staffing-activiteit. Daarnaast begeleid ik onze IT-experten bij het uitbouwen van hun carrière bij Cheops. Dat gebeurt via dagelijkse opvolging van hun opdrachten, evaluatie- en functioneringsgesprekken en het matchen van aanvragen van klanten voor nieuwe projecten met het meest geschikte profiel. In mijn job behartig ik dus zowel de belangen van onze eigen medewerkers als onze klanten. Het is mijn doel om  steeds te zorgen voor de meest kwaliteitsvolle en vlotte samenwerking.

 

Van waar je keuze voor je huidige functie?

Voor ik bij Cheops aan de slag ging, was ik actief in rekrutering. De contacten met de kandidaten waren toen vaak kortstondig en ik keek uit naar een job waarin ik op langere termijn kon samenwerken met een vast team van experten. Op die manier kan je immers echt een relatie opbouwen, ken je de consultants ook persoonlijk en kan je nauw hun groeipad mee opvolgen. Ik haal mijn energie uit het begeleiden van mensen en hen helpen hun doelen te bereiken en zich te ontwikkelen. De IT-sector evolueert razendsnel en dat maakt het extra boeiend. Tot slot overtuigden ook de gemoedelijke sfeer bij Cheops en de klik met de collega’s me.

Testimonial Evelyne
Wat vind je boeiend aan je job?

Ik zie het als een mooie uitdaging om de juiste IT-talenten aan te trekken voor Cheops, zeker in een markt waar er schaarste is. Ik haal veel voldoening uit het vinden van de juiste profielen, die niet enkel de juiste skills hebben maar ook een persoonlijkheid die matcht met het bedrijf. Het is boeiend om mensen te helpen in hun groeitraject en hen te ondersteunen in hun ontwikkeling. We werken nauw samen in een leuk team dat er samen zijn schouders onder zet om resultaten te halen.

 
Waarom zou iemand bij Cheops moeten komen werken?

Een grote troef vind ik de goede sfeer en informele cultuur met open communicatie. Hier wordt er naar je geluisterd en je mening en openheid worden geapprecieerd. Voor onze IT-experten wordt bij Cheops een zeer goede opvolging voorzien. Mensen worden hier niet aan hun lot overgelaten. Het is bovendien fijn om te werken in een stabiel bedrijf dat groeit, dat het goed doet en een duidelijke toekomstvisie heeft. Je krijgt hier veel opportuniteiten op korte en lange termijn om jezelf te ontplooien.

Solliciteer nu
  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.