IT Experts

De juiste IT-expert op elk moment

IT-experts aanwerven en aan boord houden is niet eenvoudig. Het is ook onmogelijk om over elk IT-aspect expertise in huis te hebben. Daarom is het meestal beter om externe experts in te huren. Kies de juiste expert op elk moment en zet IT-kennis slim in.

Uw voordelen

  • Meer continuïteit
  • Flexibele toegang tot IT-expertise
  • Sneller innoveren
  • Advies en begeleiding
Contacteer ons

IT-infrastructuur en softwareontwikkeling

Via de Professional Services van Cheops kunt u samenwerken met gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers met de juiste expertise in het beheren van uw IT-infrastructuur of het ontwikkelen van uw Java- en .NET-applicaties. Dankzij hun kennis en ervaring kunnen onze experts snel meedraaien in uw organisatie.

U kunt met een gerust hart alles uit handen geven: naast de expertise van elke medewerker kunt rekenen op back-up en op ondersteunende tools en processen. Daarbij krijgt u de keuze uit verschillende formules. Onze Professional Services zullen hoe dan ook de continuïteit, de productiviteit en de kostenefficiëntie van uw IT-organisatie sterk verhogen.

Advies en begeleiding

De consultants van Cheops begeleiden u bij elke belangrijke stap in uw IT-omgeving, zoals de overgang naar de cloud. Vanuit onze ervaring en best practices hebben we een efficiënte aanpak ontwikkeld die we graag voor uw organisatie inzetten.

Extra mankracht

Hebt u een groot IT-project op stapel staan waarvoor u zelf niet genoeg IT-medewerkers in huis hebt? Cheops levert u extra mankracht, op het juiste moment en met de juiste expertise. U krijgt ondersteuning bij iedere fase van uw project, waarbij we met uw eigen IT-team of met andere leveranciers samenwerken.

Interesse in onze beschikbare IT-experts?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Grote flexibiliteit

De IT-experten van Cheops worden heel gericht geselecteerd en continu verder opgeleid. Daardoor hebben we een team van specialisten met een heel brede ervaring en up-to-date kennis. Ze werken bij klanten, in projectteams of in het Service Center van Cheops. Aangezien wij zelf onze resources kunnen plannen, krijgt u veel meer flexibiliteit om te kiezen voor de juiste kennis op elk moment.

Meer weten over onze
IT-experts?

Maak een afspraak

Contacteer ons

Onze experten

Het Professional Services team van Cheops telt een groot aantal experten in Java en .NET en op het vlak van IT-infrastructuur zoals support, system en network engineers. Ontdek ze hieronder.

Contacteer ons

Benieuwd hoe we uw bedrijf competitiever kunnen maken door IT strategisch in te zetten?
Of hebt u een concrete vraag? We nemen snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.