IT Experts

De juiste IT-expert op elk moment

IT-experts aanwerven en aan boord houden is niet eenvoudig. Het is ook onmogelijk om over elk IT-aspect expertise in huis te hebben. Daarom is het meestal beter om externe experts in te huren. Kies de juiste expert op elk moment en zet IT-kennis slim in.

Uw voordelen

  • Meer continuïteit
  • Flexibele toegang tot IT-expertise
  • Sneller innoveren
  • Advies en begeleiding

IT-infrastructuur en softwareontwikkeling

Via de Professional Services van Cheops kunt u samenwerken met gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers met de juiste expertise in het beheren van uw IT-infrastructuur of het ontwikkelen van uw Java- en .NET-applicaties. Dankzij hun kennis en ervaring kunnen onze experts snel meedraaien in uw organisatie.

U kunt met een gerust hart alles uit handen geven: naast de expertise van elke medewerker kunt rekenen op back-up en op ondersteunende tools en processen. Daarbij krijgt u de keuze uit verschillende formules. Onze Professional Services zullen hoe dan ook de continuïteit, de productiviteit en de kostenefficiëntie van uw IT-organisatie sterk verhogen.

Advies en begeleiding

De consultants van Cheops begeleiden u bij elke belangrijke stap in uw IT-omgeving, zoals de overgang naar de cloud. Vanuit onze ervaring en best practices hebben we een efficiënte aanpak ontwikkeld die we graag voor uw organisatie inzetten.

Extra mankracht

Hebt u een groot IT-project op stapel staan waarvoor u zelf niet genoeg IT-medewerkers in huis hebt? Cheops levert u extra mankracht, op het juiste moment en met de juiste expertise. U krijgt ondersteuning bij iedere fase van uw project, waarbij we met uw eigen IT-team of met andere leveranciers samenwerken.

Interesse in onze beschikbare IT-experts?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze experten

Het Professional Services team van Cheops telt een groot aantal experten in Java en .NET en op het vlak van IT-infrastructuur zoals support-, system- en network-engineers. Ontdek ze hieronder.

Contacteer ons

Benieuwd hoe we uw bedrijf competitiever kunnen maken door IT strategisch in te zetten?
Of hebt u een concrete vraag? We nemen snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.