IT Experts

Kies voor de juiste IT Expert op elk moment en zet kennis slim in.

IT-experts aanwerven en aan boord houden is niet eenvoudig. Het is ook onmogelijk om over elk IT-aspect expertise in huis te hebben. Daarom is het meestal beter om externe experts in te huren.

IT Experts

Wat houdt Professional Services in?

Met de Professional Services formule komen onze gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers met de juiste ervaring en competenties in het beheren van uw IT-infrastructuur en/of het mee helpen ontwikkelen van uw Java en .NET applicaties, snel meedraaien in uw organisatie.

U kunt met een gerust hart alles uit handen geven: naast de expertise van elke medewerker kunt rekenen op back-up, ondersteunende tools en processen. Daarbij krijgt u de keuze uit verschillende formules. Onze Professional Services diensten zullen hoe dan ook de continuïteit, de productiviteit en de kostenefficiëntie van uw IT-organisatie sterk verhogen.

Advies en begeleiding

De consultants van Cheops begeleiden u bij elke belangrijke stap in uw IT-omgeving, zoals de overgang naar de cloud. Vanuit onze ervaring en best practices hebben we een efficiënte aanpak ontwikkeld die we graag voor uw organisatie inzetten.

Extra mankracht

Hebt u een groot IT-project op stapel staan waarvoor u zelf niet genoeg IT-medewerkers in huis hebt? Cheops levert u extra mankracht, op het juiste moment en met de juiste expertise. U krijgt ondersteuning bij iedere fase van uw project, waarbij we met uw eigen IT-team of met andere leveranciers samenwerken.

Grote flexibiliteit

De IT-experten van Cheops worden heel gericht geselecteerd en continu verder opgeleid. Daardoor hebben we een team van specialisten met een heel brede ervaring en up-to-date kennis. Ze werken bij klanten, in projectteams of in het Service Center van Cheops. Aangezien wij zelf onze resources kunnen plannen, krijgt u veel meer flexibiliteit om te kiezen voor de juiste kennis op elk moment.

Onze experten

Onze core business zijn experten op het vlak van IT-infrastructuur, zoals support, system en network engineers, en experten in Java en .NET. Ontdek ze hieronder.

Contacteer ons

Benieuwd hoe we uw bedrijf competitiever kunnen maken door IT strategisch in te zetten?
Of hebt u een concrete vraag? We nemen snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.