Experten IT-infrastructuur

Ontdek hieronder onze profielen die
gespecialiseerd zijn in IT-infrastructuur.

Bij de keuze voor onze Professional Services dienstverlening wordt het onze zorg om voor juist opgeleid en gemotiveerd personeel te zorgen. Ontdek hieronder onze beschikbare profielen die gespecialiseerd zijn in IT-infrastructuur.

Build

Hebt u een groot IT-project op stapel staan waarvoor u zelf niet genoeg IT-medewerkers in huis hebt? Cheops levert u extra mankracht, op het juiste moment en met de juiste expertise.

Run

Na de implementatie moet u kunnen rekenen op een goed functionerende en beveiligde IT omgeving. Met de consultants van Cheops bent u zeker van die permanente ondersteuning.

David – Senior Support Engineer

David is een senior IT professional met 20 jaar ervaring in end-user support en systeem- en netwerkbeheer. Hij heeft kennis van Windows 10, Server 2012/2016, Azure, VMware, O365 en beschikt over tal van certificaten: Comptia Security+, Cisco CCNA, Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions, MTA: Security Fundamentals. Verder heeft hij interesse in IT Security. David is een fijne collega, vastberaden, hulpvaardig en een leergierige teamplayer die graag samenwerkt.

Ik heb interesse in dit profiel

Stijn – Support Engineer

Stijn is een flexibele Support Engineer met 6 jaar ervaring in end-user support. Hij heeft voornamelijk zijn expertise opgebouwd op de helpdesk en in Windows omgevingen. Stijn werkt met passie, inzet en levert betrouwbaarheid in zijn werk. Hij behaalde het CCNA certificaat en werkt volgens de ITIL, agile en scrum methodologieën.

Ik heb interesse in dit profiel

Diederik – System Engineer

Diederik is een System Engineer met ruim 14 jaar ervaring en een specialisatie in Unified Communications en Office 365. Zo heeft hij expertise opgebouwd in Teams, Skype for Business en Microsoft 365. Diederik is een sociale, communicatieve teamplayer die zich steeds flexibel opstelt en zijn verantwoordelijkheid neemt. Hij heeft recent ook zijn Prince2 examen behaald.

Ik heb interesse in dit profiel

Marc – System Administrator

Marc is een System Administrator met ruim 15 jaar ervaring op de teller. Hij is gestart in end-user en desktopsupport en nadien doorgegroeid in het domein van server- en netwerkbeheer. Marc heeft een brede kennis en ervaring opgebouwd in het onderhoud van servers en netwerken, migraties van VMware naar Windows, oplossen van beveiligingsissues en de uitrol van VOIP en WIFI. Marc is ook een doorzetter om problemen op te lossen en projecten succesvol af te ronden.

Ik heb interesse in dit profiel

Stephan – Network & Security Engineer

Stephan is een Network & Security Engineer met 20 jaar IT-ervaring, die zijn vaardigheden van end-user tot 3rd line support en het beheer van complexe omgevingen heeft ontwikkeld. Zijn expertise ligt voornamelijk in network, telecom en network security. Stephan vindt zijn motivatie in een omgeving met veel uitdagingen waar hij kan volharden in excellentie en probleemoplossing. Zijn persoonlijke ambitie is om zichzelf steeds competitief te houden in de toekomst.

Ik heb interesse in dit profiel

Kevin – Senior Support Engineer

Kevin heeft 13 jaar ervaring in IT als Support Engineer, 1st line, 2nd line en junior System Administrator. Op technisch vlak heeft hij een goede kennis van Azure Active Directory en Office 365. Bovendien werkt hij volgens de ITIL methodologie. Kevin is leergierig, geduldig en professioneel ingesteld. Door zich steeds te richten op resultaat, is hij een sterke aanwinst voor elk team.

Ik heb interesse in dit profiel

Sven – Network & Security Engineer

Sven is een Network & Security Engineer met 12 jaar ervaring. Hij heeft ervaring in zowel project- als onderhoudsrollen. Zijn ervaring is voornamelijk gericht op netwerk en beveiliging binnenin bedrijfsomgevingen. Sven is een pragmatische consultant die graag gestructureerd werkt en is een echte probleemoplosser die gevaardigd is in SD-Wan, SDN en automatisering in netwerkomgevingen.

Ik heb interesse in dit profiel

Bert – Senior Support Engineer

Bert werkt reeds 11 jaar voor Cheops waarvan de laatste 7 jaar als Network Engineer Cisco / Juniper / Alcatel. Dit houdt volgende taken in: netwerkanalyses, redesign van een bestaande netwerk, het installeren en het configureren van routers en switches. De laatste jaren nadruk lag de nadruk vooral op het in kaart brengen, optimaliseren en uitrollen van draadloze netwerken, waar ook zijn grootste interesse naartoe gaat.

Ik heb interesse in dit profiel

Soufyan – Support Engineer

Soufyan zet zijn eerste stappen in IT als Support Engineer. Hij biedt graag een goede service aan interne klanten en haalt energie uit het troubleshooten van technische problemen. Hji heeft ervaring in Windows OS & Server, Networking en het op opzetten van hard- en software. Soufyan is enorm vlot in zijn manier van communiceren en denk graag proactief mee over het verbeteren van processen.

Ik heb interesse in dit profiel

Erwin – Senior Support Engineer

Erwin heeft 10 jaar ervaring als Support Engineer op 1st, 2nd en 3rd line, dit zowel remote als on-site, en dit binnen nationale en internationale omgevingen. Erwin is een behulpzame teamplayer met oog voor detail en die steeds klanttevredenheid vooropstelt. Hij werkt volgens de ITIL methodologie en behaalde een CCNA certificaat.

Ik heb interesse in dit profiel

Contacteer ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contacteer ons

Benieuwd hoe we uw bedrijf competitiever kunnen maken door IT strategisch in te zetten?
Of hebt u een concrete vraag? We nemen snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.