Experten IT-infrastructuur

Ontdek hieronder onze profielen die
gespecialiseerd zijn in IT-infrastructuur.

Bij Managed Staffing wordt het onze zorg om voor juist opgeleid en gemotiveerd personeel te zorgen. Ontdek hieronder onze beschikbare profielen die gespecialiseerd zijn in IT-infrastructuur.

Build

Hebt u een groot IT-project op stapel staan waarvoor u zelf niet genoeg IT-medewerkers in huis hebt? Cheops levert die extra handen, op het juiste moment en met de juiste expertise.

Run

Na de implementatie moet u kunnen rekenen op een goed functionerende en beveiligde IT omgeving. Met de consultants van Cheops bent u zeker van die permanente ondersteuning.

Steven – System Engineer

Steven heeft dankzij 15 jaar ervaring als System Engineer een breed spectrum aan technische kennis en een sterk probleemoplossend vermogen ontwikkeld. Door zijn praktijkervaring in te zetten in een verscheidenheid aan projecten, in zowel service desk als technische teams, en in buitenlandse opdrachten heeft Steven de kans gehad om zijn technische en sociale vaardigheden te verfijnen. Zijn grootste troef: doorzettingsvermogen. Verder is hij een VMware Certified Advanced Professional, Microsoft Certified IT Professional Server Administrator, en werkt hij volgens de ITIL methodologie.

Ik heb interesse in dit profiel

David – Support Engineer

David is een ervaren IT professional met 20 jaar ervaring in end-user support en systeem- en netwerkbeheer. Hij heeft kennis van Windows 10, Server 2012/2016, Azure, VMware, O365 en beschikt over tal van certificaten: Comptia Security+, Cisco CCNA, Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions, MTA: Security Fundamentals. Deze ambitie wil hij verderzetten met praktijkgerichte ervaring om zo door te groeien tot volwaardig systeembeheerder en een specialist in IT Security. David is een vastberaden en leergierige teamplayer die graag samenwerkt maar ook bereid is om het voortouw te nemen.

Ik heb interesse in dit profiel

Mathias – Support Engineer

Mathias is een ervaren Support Engineer met expertise op vlak end-user support, netwerk- en hardware set-up. Hij heeft kennis van Windows en Office 365 omgevingen. Mathias heeft een flexibele houding, leert snel en is een teamplayer die ook graag zelfstandig werkt. Hij heeft de ambitie om op termijn System Engineer te worden.

Ik heb interesse in dit profiel

Nick – Support Engineer

Nick is een resultaatsgerichte Support Engineer met 7 jaar IT-ervaring op vlak van end-user support en infrastructuurbeheer. Hij werkt volgens de ITIL- als PRINCE2 best practices en heeft kennis van netwerkinfrastructuur. In zijn projecten heeft hij structuur gebracht door het ontwikkelen en documenteren van procedures en het opleiden van IT-medewerkers. Nick is een stressbestendig persoon met een no-nonsense mentaliteit, die graag nieuwe uitdagingen op bedachtzame en tactvolle wijze aanpakt.

Ik heb interesse in dit profiel

Jimmy – System Administrator

Jimmy is een ervaren System Administrator die in complexe omgevingen zijn uitdaging vindt. Zijn expertise ligt voornamelijk in Exchange en alle technologieën die daarmee samengaan: VMware, Windows Server, Exchange, O365, AD, Netwerk en Security. Dankzij zijn doorzettingsvermogen heeft hij in avondschool een graduaat Systeem & Netwerkbeheer behaald, én tal van certificaten bij Microsoft. Jimmy werkt graag zelfstandig, maar wordt ook evenzeer geboeid om in een team aan de toekomst te bouwen.

Ik heb interesse in dit profiel

Joris – System Administrator

Joris is een ervaren System Administrator met ruim 8 jaar ervaring. Hij heeft intussen een brede kennis opgebouwd in verschillende IT domeinen: Clients, Servers, Storage, Virtualisatie (VMware/HyperV), Exchange, O365, Active Directory, Networking, Firewalls, Backup Solutions, Antivirus, Mobile Device Management and Domain hosting. Joris is een leergierige teamplayer die zich zowel goed voelt in middelgrote als grote corporate omgevingen en steeds meedenkt met de klant.

Ik heb interesse in dit profiel

Brent – Support Engineer

Brent heeft 2,5 jaar ervaring als shopmedewerker in computer retail. Hij heeft expertise in de verkoop van hardware en herstellingen. Brent behaalde een professionele opleiding als PC- en Netwerk Technicus en in Netwerkbeheer. Nu wil hij zijn kennis verder uitbreiden door praktijkervaring op te doen als Support Engineer. Brent heeft op langere termijn ambitie om door te groeien naar all-round System Admin.

Ik heb interesse in dit profiel

Bart – System Administrator

Bart is een ambitieuze System Administrator met een brede waaier aan technische kennis over diverse applicaties en systemen. Bart is sociaal en vindt het een uitdaging om in teamverband doelen te behalen. Hij heeft een aantal sterke eigenschappen: accuraat, stressbestendig, verantwoordelijk en doorzettingsvermogen. Verder behaalde Bart de Citrix CCA, RES RWMCP, Aerohive ACWA certificaten.

Ik heb interesse in dit profiel

Contacteer ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contacteer ons

Benieuwd hoe we uw bedrijf competitiever kunnen maken door IT strategisch in te zetten?
Of hebt u een concrete vraag? We nemen snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.