Experten IT-infrastructuur

Ontdek hieronder onze profielen die
gespecialiseerd zijn in IT-infrastructuur.

Bij Managed Staffing wordt het onze zorg om voor juist opgeleid en gemotiveerd personeel te zorgen. Ontdek hieronder onze beschikbare profielen die gespecialiseerd zijn in IT-infrastructuur.

Build

Hebt u een groot IT-project op stapel staan waarvoor u zelf niet genoeg IT-medewerkers in huis hebt? Cheops levert die extra handen, op het juiste moment en met de juiste expertise.

Run

Na de implementatie moet u kunnen rekenen op een goed functionerende en beveiligde IT omgeving. Met de consultants van Cheops bent u zeker van die permanente ondersteuning.

Steven – System Engineer

Steven heeft dankzij 15 jaar ervaring als System Engineer een breed spectrum aan technische kennis en een sterk probleemoplossend vermogen ontwikkeld. Door zijn praktijkervaring in te zetten in een verscheidenheid aan projecten, in zowel service desk als technische teams, en in buitenlandse opdrachten heeft Steven de kans gehad om zijn technische en sociale vaardigheden te verfijnen. Zijn grootste troef: doorzettingsvermogen. Verder is hij een VMWare Certified Advanced Professional, Microsoft® Certified IT Professional Server Administrator, en werkt hij volgens de ITIL methodologie.

Ik heb interesse in dit profiel

Brent – System Administrator

Brent is een System Administrator met 5 jaar Helpdesk-ervaring bij verscheidene klanten. Hij heeft recent gekozen voor een expertrol bij Cheops. Zijn expertise ligt op het vlak Windows deployment en patch management, Windows Server, Hyper V, AD, GPO en firewall beheer. Brent is rustig, betrouwbaar en leergierig. Bij Cheops heeft hij de ambitie om door te groeien naar System Engineer en tal van certificaten te behalen.

Ik heb interesse in dit profiel

Mats – Support Engineer

Mats is een gemotiveerde Support Engineer met 2 jaar ervaring in IT, voornamelijk in end-user support. Hij vindt zijn voldoening uit het correct informeren van eindgebruikers en het doelgericht oplossen van hun problemen. Mats heeft de ambitie om zijn technische kennis uit te breiden met certificaten en door de praktijkervaring bij verschillende klanten. Hij is opgeleid als Computer- en Netwerktechnicus en beschikt over het certificaat ‘Intro to Programming in HTML, CSS’.

Ik heb interesse in dit profiel

Frans – Support Engineer

Frans is een ervaren Support Engineer met 11 jaar ervaring, voornamelijk in de telecom sector. Zijn brede expertise situeert zich in firstline support en het trainen van nieuwe medewerkers in dit team. Sinds enkele maanden is hij aan de slag bij Cheops , waar hij een project rond vervanging van Windows 7 computers succesvol heeft afgerond. Frans heeft de ambitie om te evolueren naar een meer technische rol met diepgaande expertise in IT Infrastructuur Support. Hij heeft een opleiding in PC- en Netwerkbeheer, Microsoft Office 365 en is momenteel bezig om zijn certificaat van Modern Desktop Administrator Associate te behalen.

Ik heb interesse in dit profiel

Johan – System Administrator

Johan is een gedreven System Administrator met 10 jaar ervaring in IT. Zijn expertisegebieden zijn VMware, Commvault, Windows Server. Johan heeft al een mooi traject afgelegd van Support Engineer naar System Administrator en heeft de ambitie om IT-architect te worden. Johan is rustig en een flexibele teamplayer. Hij specialiseert zich momenteel in Microsoft Cloud, Office365 en beschikt over tal van certificaten: MCPS, MCSA, MCSE, Azure AZ100, AWS, VMware vSAN, VCP. Bovendien werkt Johan volgens ITIL standaarden.

Ik heb interesse in dit profiel

David – Support Engineer

David is een ervaren IT professional met 20 jaar ervaring in end-user support en systeem- en netwerkbeheer. Hij heeft kennis van Windows 10, Server 2012/2016, Azure, Vmware, O365 en beschikt over tal van certificaten: Comptia Security+, Cisco CCNA, Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions, MTA: Security Fundamentals. Deze ambitie wil hij verderzetten met praktijkgerichte ervaring om zo door te groeien tot volwaardig systeembeheerder en een specialist in IT Security. David is een vastberaden en leergierige teamplayer die graag samenwerkt maar ook bereid is om het voortouw te nemen.

Ik heb interesse in dit profiel

Bart – System Administrator

Bart is een ambitieuze System Administrator met een brede waaier aan technische kennis over diverse applicaties en systemen. Bart is sociaal en vindt het een uitdaging om in teamverband doelen te behalen. Hij heeft een aantal sterke eigenschappen: accuraat, stressbestendig, verantwoordelijk en doorzettingsvermogen. Verder behaalde Bart de Citrix CCA, RES RWMCP, Aerohive ACWA certificaten.

Ik heb interesse in dit profiel

Serge – System Engineer

Serge heeft 20 jaar IT-ervaring met een brede expertise in end user, network en server support. Bij Cheops klanten heeft hij boeiende projecten beheerd in internationale context: migraties, het opzetten, vervangen en onderhouden van werkstations, netwerk- en serverinfrastructuur. Serge is een doorzetter die klanttevredenheid vooropstelt door een goede service en adequate oplossingen te bieden. Zijn ambitie is om door te groeien tot een all-round System Administrator. Hij heeft kennis van Windows en OS omgevingen en werkt volgens methodologieën zoals ITIL, Agile en Kanban.

Ik heb interesse in dit profiel

Stijn – Support Engineer

Stijn is een gedreven professional met 8 jaar ervaring in 2nd & 3rd line end-user support en systeem- en netwerkbeheer. Hij werkt oplossingsgericht, is analytisch ingesteld en nieuwsgierig van aard. Daarnaast heeft hij als consultant ook ervaring met het opzetten van verschillende labo’s en servers in VMWare omgevingen en het configureren van Ubiquiti & DD-WRT netwerkcomponenten.

Ik heb interesse in dit profiel

Joey – Support Engineer

Joey is een gedreven Support Engineer die bij Cheops de eerste stappen zet in zijn IT carrière. Hij volgde een opleiding in ICT Infrastructuur en wil naar de toekomst toe zijn kennis en expertise van IT-omgevingen verder uitbouwen. Joey behaalde verder ook een CCNA certificaat.

Ik heb interesse in dit profiel

Contacteer ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contacteer ons

Benieuwd hoe we uw bedrijf competitiever kunnen maken door IT strategisch in te zetten?
Of hebt u een concrete vraag? We nemen snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.