Experten IT-infrastructuur

Maak kennis met onze experten in IT-infrastructuur

Via de Professional Services van Cheops ondersteunen we uw bedrijf met goed opgeleide en gemotiveerde IT-experts. Ontdek hieronder onze bestaande profielen die gespecialiseerd zijn in IT-infrastructuur.

Uw voordelen

  • Meer continuïteit
  • Flexibele toegang tot IT-expertise
  • Sneller innoveren
  • Advies en begeleiding
  • Up-to-date kennis dankzij opleidingtrajecten

Build

Hebt u een groot IT-project op stapel staan waarvoor u zelf niet genoeg IT-medewerkers in huis hebt? Cheops levert u extra mankracht, op het juiste moment en met de juiste expertise.

Run

Na de implementatie moet u kunnen rekenen op een goed functionerende en beveiligde IT omgeving. Met de consultants van Cheops bent u zeker van die permanente ondersteuning.

Beschikbare profielen

Jan – Project Manager

Jan heeft 10 jaar ervaring als Project Manager van diverse projecten op het vlak van IT-infrastructuur. Hij zorgt ervoor dat projecten binnen de vooropgestelde scope, budget en timing worden opgeleverd. Daarbij volgt hij onze beproefde methodologie (gebaseerd op Prince2) op het vlak van projectbeheer en risicobeheersing om het project zo efficiënt en succesvol mogelijk van a tot z af te handelen. Jan is een analytische probleemoplosser en een echte team player

Ik heb interesse in dit profiel

Michael – Service Desk Manager

Michael is een ervaren Service Desk Manager en heeft veel ervaring in het dagelijks aansturen van een team van service desk engineers en het zorgen voor een optimale taak –en werkverdeling van het team. Daarbij zorgt hij er steeds voor dat alle afgesproken service levels gerespecteerd worden en heeft hij ook veel ervaring met het rapporteren hierover. Michael is iemand die continu meedenkt over het verbeteren van de processen, werkinstructies en tooling op de Service Desk en het uitvoeren en begeleiden van verbeteringstrajecten. Hij is erg goed vertrouwd met de ITIL-methodologie.

Ik heb interesse in dit profiel

Hans – IT Architect

Hans is een IT Architect met 5 jaar ervaring in het ontwerpen van volledige IT-concepten. Hij zoekt daarbij altijd naar de meest efficiënte en optimale blauwdruk van de totaaloplossing voor uw IT-omgeving, volledig in lijn met uw IT-strategie. Hans is zeer analytisch ingesteld en streeft er altijd naar om de behoeften van de business te vertalen naar de meest kostenefficiënte IT-oplossing. Hans hecht veel belang aan een goede implementatie van projecten.

Ik heb interesse in dit profiel

Thomas – Security Engineer

Thomas is een Security Engineer met 3 jaar ervaring in het beheren en monitoren van netwerken en het zoeken naar oorzaken en verbanden van netwerk- en beveiligingsproblemen en lost ze op. Hij heeft ook ervaring met het implementeren van security gerelateerde projecten zoals het configureren van firewalls, switches en draadloze verbindingen, netwerktoegang en –verbindingen, internet- en intranetbeveiliging tot en met beheer en monitoring. Hij heeft ook ervaring met het adviseren rond strategische keuzes op vlak van IT-beveiliging.

Ik heb interesse in dit profiel

Chris – Support Engineer

Chris heeft een jarenlange ervaring met hardware en software installatie (Microsoft 365 packages, antivirus, …) van oa. PC’s en laptops. Chris heeft kennis in server en netwerkbeheer: Windows 2008 en 2012. Chris is enorm klantgericht en haalt veel energie uit menselijke contacten.

Ik heb interesse in dit profiel

Nick – Support Engineer

Nick heeft reeds 7 jaar ervaring als Support Engineer op de Service Desk van Norkring waar hij instond voor support op zenders en bronnen van radio en TV. Dankzij zijn ambitie en interesse in ICT is Nick in 2020 gestart met een opleiding ICT Infrastructuurbeheer bij VDAB. Deze heeft hij onlangs succesvol afgerond. Nick wil zo snel mogelijk aan zijn eerste opdracht beginnen en de nodige ervaring opdoen als 1L Support Engineer. Nick is communicatief, leergierig en altijd op zoek naar verbeteringen en uitdagingen. Hij functioneert goed onder druk, kan zelfstandig werken maar haalt ook voldoening uit teamwork.

Ik heb interesse in dit profiel

Roel – Support Engineer

Roel heeft 6 jaar ervaring in de IT sector als Customer Support Engineer, vaak gecombineerd met projecten zoals Windows migraties en Mobile device rollouts. Verder heeft Roel veel ervaring met asset management. Zijn grootste interesse en ambitie gaat uit naar Networking en Cloud Computing (Azure).

Ik heb interesse in dit profiel

Jan – Senior Support Engineer

Jan is een senior Support Engineer met 9 jaar ervaring in 1st en 2d line support voor zowel software als hardware, remote en face-to-face. Hij is een allround consultant met een brede basis. Jan is resultaatgericht, klantgericht en gaat doordacht om met zijn taken. Het is voor belangrijk om een goede band op te bouwen met zijn werkgever zodat hij perfect weet wat er van hem verwacht wordt.

Ik heb interesse in dit profiel

Contacteer ons. Onze IT-Experts staan voor u klaar.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contacteer ons

Benieuwd hoe we uw bedrijf competitiever kunnen maken door IT strategisch in te zetten?
Of hebt u een concrete vraag? We nemen snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.