Experten IT-infrastructuur

Ontdek hieronder onze profielen die
gespecialiseerd zijn in IT-infrastructuur.

Bij Managed Staffing wordt het onze zorg om voor juist opgeleid en gemotiveerd personeel te zorgen. Ontdek hieronder onze beschikbare profielen die gespecialiseerd zijn in IT-infrastructuur.

Build

Hebt u een groot IT-project op stapel staan waarvoor u zelf niet genoeg IT-medewerkers in huis hebt? Cheops levert die extra handen, op het juiste moment en met de juiste expertise.

Run

Na de implementatie moet u kunnen rekenen op een goed functionerende en beveiligde IT omgeving. Met de consultants van Cheops bent u zeker van die permanente ondersteuning.

Steven – System Engineer

Steven heeft dankzij 15 jaar ervaring als System Engineer een breed spectrum aan technische kennis en een sterk probleemoplossend vermogen ontwikkeld. Door zijn praktijkervaring in te zetten in een verscheidenheid aan projecten, in zowel service desk als technische teams, en in buitenlandse opdrachten heeft Steven de kans gehad om zijn technische en sociale vaardigheden te verfijnen. Zijn grootste troef: doorzettingsvermogen. Verder is hij een VMware Certified Advanced Professional, Microsoft Certified IT Professional Server Administrator, en werkt hij volgens de ITIL methodologie.

Ik heb interesse in dit profiel

Joris – System Administrator

Joris is een ervaren System Administrator met ruim 8 jaar ervaring. Hij heeft intussen een brede kennis opgebouwd in verschillende IT domeinen: Clients, Servers, Storage, Virtualisatie (VMware/HyperV), Exchange, O365, Active Directory, Networking, Firewalls, Backup Solutions, Antivirus, Mobile Device Management and Domain hosting. Joris is een leergierige teamplayer die zich zowel goed voelt in middelgrote als grote corporate omgevingen en steeds meedenkt met de klant.

Ik heb interesse in dit profiel

Lennert – Support Engineer

Lennert is een gedreven Support Engineer met meer dan 5 jaar ervaring in verscheidene support omgevingen, zowel in first en second-line ondersteuning. Hij heeft kennis van Windows technologie en werkt volgens de ITIL-methodologie. Dankzij zijn hands-on mentaliteit en leergierigheid kan Lennert zich snel aanpassen aan nieuwe omgevingen.

Ik heb interesse in dit profiel

Joeri – System Engineer

Joeri is een geduldige System Engineer met 17 jaar ervaring in IT. Hij werkt ook sinds 4 jaar op projecten voor Cheops: Service Management, SPOC voor VMware technologie, migratieprojecten, end-user support en beheer van server, storage en netwerkinfrastructuren. Joeri zijn technische expertise ligt voornamelijk in VMware virtualisatie. Als persoon kan je hem omschrijven als een teamplayer en een ‘out-of-the-box’ denker met een sterk probleemoplossend vermogen. Verder heeft Joeri de ambitie om vooruitgang te boeken dankzij het samenspel van IT-teams en IT-strategie.

Ik heb interesse in dit profiel

Stijn – Support Engineer

Stijn is een flexibele Support Engineer met 6 jaar ervaring in end-user support. Hij heeft voornamelijk zijn expertise opgebouwd op de helpdesk en in Windows omgevingen. Stijn werkt met passie, inzet en levert betrouwbaarheid in zijn werk. Hij behaalde het CCNA certificaat en werkt volgens de ITIL, agile en scrum methodologieën. Verder heeft hij de ambities om door te groeien naar level 2 support.

Ik heb interesse in dit profiel

Gunther – Support Engineer

Gunther heeft 10 jaar ervaring als Support Engineer op 1st en 2nd line. Hij heeft een zeer ruime kennis opgebouwd en heeft de ambitie om die groei nog verder te zetten. Gunther hecht er veel belang aan om een correcte en klantvriendelijke service te kunnen bieden aan (interne) klanten.

Ik heb interesse in dit profiel

Volkan – Support Engineer

Volkan is een leergierige Support Engineer met bijna 3 jaar ervaring in IT, voornamelijk als field engineer in 1st en 2nd line support. Hij heeft een brede basiskennis, is opgeleid in Toegepaste Informatica en heeft ervaring in Windows omgevingen. Op langere termijn heeft hij de ambitie om door te groeien richting networking of cloud.

Ik heb interesse in dit profiel

Ronny – Support Engineer

Ronny is een leergierige Support Engineer met 6 jaar ervaring. Hij heeft expertise in werkplek support en het opzetten en migreren van Windows servers (AD, DNS, DHCP, file server, RRAS, Hyper-V, print server, Lansweeper) en Linux servers (Nagios, Samba, SFTP, Apache, Zabbix). Ronny leert snel, werkt ethisch en zelfstandig. Hij werkt ook volgens de ITIL methodologie en heeft de ambitie om System Admin of Network Engineer te worden.

Ik heb interesse in dit profiel

Tarim – System Engineer

Tarim is een System Engineer met meer dan 15 jaar ervaring in IT. Dankzij zijn achtergrond als trainer en instructeur heeft hij verschillende technologieën in de vingers en ook heel wat certificaten op zak. De laatste jaren heeft hij zich toegelegd op projecten rond Unified Communications en die weg wil hij graag verderzetten tijdens zijn volgende project. Momenteel verdiept Tarim zich ook in security en ethical hacking waarvoor hij ook de nodige certificaten heeft behaald.

Ik heb interesse in dit profiel

Niko – System Administrator

Niko is een System Administrator met 14 jaar ervaring in het opzetten, beheren en onderhouden van volledige IT-infrastructuren. Hij heeft kennis opgebouwd in verschillende domeinen zoals networking (patching, routing, TCP/IP, FTP …), hardware (IBM, Lenovo, HP) en O365. Hij zet het eindresultaat voor de klant steeds voorop. Niko heeft een bachelor diploma ICT en is een flexible teamplayer.

Ik heb interesse in dit profiel

Contacteer ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contacteer ons

Benieuwd hoe we uw bedrijf competitiever kunnen maken door IT strategisch in te zetten?
Of hebt u een concrete vraag? We nemen snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.