Experten IT-infrastructuur

Ontdek hieronder onze profielen die
gespecialiseerd zijn in IT-infrastructuur.

Bij Managed Staffing wordt het onze zorg om voor juist opgeleid en gemotiveerd personeel te zorgen. Ontdek hieronder onze profielen die gespecialiseerd zijn in IT-infrastructuur.

Database administrator

De database administrator configureert en beheert de verschillende databanken en servers. Hij/zij zorgt ervoor dat die databanken optimaal functioneren en door de gebruikers te allen tijde efficiënt kunnen worden gebruikt. Daarnaast monitort en onderhoudt hij of zij ook de databanken volgens de afgesproken service levels. In nauw overleg met de IT-systeembeheerder voorziet de database administrator de nodige databaseresources. Ook de beveiliging van databanken, back-up en de controle op het gebruik ervan behoren tot de taken van deze expert.

Meer informatie over deze functie

Projectmanager

De projectmanager staat in voor het volledig beheer van diverse projecten op het vlak van IT-infrastructuur. Hij zorgt ervoor dat projecten binnen de vooropgestelde scope, budget en timing worden opgeleverd. Daarbij volgt hij onze beproefde methodologie (gebaseerd op Prince2) op het vlak van projectbeheer en risicobeheersing om het project zo efficiënt en succesvol mogelijk van a tot z af te handelen.

Een belangrijk aspect daarbij is het beperken van risico’s. Door grondig overleg en planning loodst de projectmanager u doorheen het project binnen de gemaakte afspraken. Hij houdt de vinger nauw aan de pols in elke fase van het traject, waarbij elk onderdeel wordt gevalideerd. Hij bewaakt de strikte taakverdeling en rapporteert regelmatig over de voortgang van het project.

Meer informatie over deze functie

Service Desk Manager

De service desk manager stuurt dagelijks een team van service desk engineers aan en zorgt voor een optimale taak –en werkverdeling van het team. Als coördinator overziet deze manager alle openstaande tickets van incidenten, vragen en problemen, en stuurt dagelijks bij waar nodig. Hij zorgt er steeds voor dat alle afgesproken service levels gerespecteerd worden, volgt de KPI’s op en rapporteert regelmatig hierover. De service desk manager denkt continu mee over het verbeteren van de processen, werkinstructies en tooling op de Service Desk en het uitvoeren en begeleiden van verbeteringstrajecten. De Service Desk Manager is erg goed vertrouwd met de ITIL-methodologie.

Meer informatie over deze functie

IT Architect

Een IT Architect ontwerpt volledige IT-concepten. Hij/zij maakt een efficiënte en optimale blauwdruk van de totaaloplossing voor uw IT-infrastructuur, volledig in lijn met uw IT-strategie. Onze IT-architecten denken zeer analytisch en weten de behoeften van uw business te vertalen naar kostenefficiënte IT-oplossingen. Ze bepalen de scope van infrastructuurprojecten, stellen de juiste  oplossingen voor, zorgen voor een goede overdracht en bewaken de implementatie.

Deze consultants werken actief mee aan de realisatie van doelstellingen van uw organisatie en blijven steeds op de hoogte van ontwikkelingen in de markt.

Meer informatie over deze functie

Security & Network Engineer

De Security & Network Engineer verzorgt het dagelijks beheer en monitoring van de actieve componenten van uw netwerk, zoekt naar oorzaken en verbanden van netwerk- en beveiligingsproblemen en lost ze op. De System & Network Engineer voert ook projecten uit. Het kan gaan om de configuratie en implementatie van firewalls, switches en draadloze verbindingen, netwerktoegang en –verbindingen, internet- en intranetbeveiliging tot en met beheer en monitoring. Deze specialist adviseert u bij het maken van strategische keuzes op vlak van beveiliging van ICT.

Meer informatie over deze functie

System Engineer

De system engineer optimaliseert de IT-infrastructuur volgens uw behoeften. Hij of zij analyseert de noden, werkt het design uit, implementeert de nodige veranderingen en zorgt voor een naadloze overdracht aan het operationele team.

Deze professionele teamspeler heeft een actieve en uitgebreide kennis in het onderhouden van, of het autonoom opzetten en migraties in IT-domeinen als client- en server-operatingsystemen, active directory, MS Exchange, SCCM, SCOM, antivirus-, antispamoplossingen, virtualisatie (Citrix, VMWare), cloud en storage.

Meer informatie over deze functie

System Administrator

Een system administrator onderhoudt en beheert uw IT-infrastructuur om de continuïteit van uw IT te garanderen. Hij of zij beheert de gebruikers- en systeemadministratie en verzorgt de installatie en configuratie van uw standaardinfrastructuur. Daarnaast monitort en onderhoudt hij of zij uw computersystemen en netwerken volgens de afgesproken service levels. De system administrator zoekt steeds proactief technische alternatieven en oplossingen en doet ook voorstellen voor systeemverbeteringen.

Meer informatie over deze functie

Service Desk-medewerker – 1ste, 2de & 3de lijn

Een Service Desk-medewerker lost uw computerproblemen op, zowel op het vlak van hard- als software. Deze expert behandelt inkomende incidenten volgens prioriteit, zowel vanop afstand als ter plaatse, zodat ze zo snel mogelijk en binnen de overeengekomen service level worden opgelost. Het team van de helpdesk houdt u te allen tijde op de hoogte van de stand van zaken.

Meer informatie over deze functie

Contacteer ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contacteer ons

Benieuwd hoe we uw bedrijf competitiever kunnen maken door IT strategisch in te zetten?
Of hebt u een concrete vraag? We nemen snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.