Experten IT-infrastructuur

Ontdek hieronder onze profielen die
gespecialiseerd zijn in IT-infrastructuur.

Bij Managed Staffing wordt het onze zorg om voor juist opgeleid en gemotiveerd personeel te zorgen. Ontdek hieronder onze beschikbare profielen die gespecialiseerd zijn in IT-infrastructuur.

Build

Hebt u een groot IT-project op stapel staan waarvoor u zelf niet genoeg IT-medewerkers in huis hebt? Cheops levert die extra handen, op het juiste moment en met de juiste expertise.

Run

Na de implementatie moet u kunnen rekenen op een goed functionerende en beveiligde IT omgeving. Met de consultants van Cheops bent u zeker van die permanente ondersteuning.

Steven – System Engineer

Steven heeft dankzij 15 jaar ervaring als System Engineer een breed spectrum aan technische kennis en een sterk probleemoplossend vermogen ontwikkeld. Door zijn praktijkervaring in te zetten in een verscheidenheid aan projecten, in zowel service desk als technische teams, en in buitenlandse opdrachten heeft Steven de kans gehad om zijn technische en sociale vaardigheden te verfijnen. Zijn grootste troef: doorzettingsvermogen. Verder is hij een VMware Certified Advanced Professional, Microsoft Certified IT Professional Server Administrator, en werkt hij volgens de ITIL methodologie.

Ik heb interesse in dit profiel

Erwin – Support Engineer

Erwin is een Support Engineer met 9 jaar ervaring in 1st line, 2nd line en 3rd line support, zowel remote als on-site, en binnen nationale en internationale omgevingen. Hij werkt volgens de ITIL methodologie en behaalde het CCNA certificaat. Erwin is een teamplayer met oog voor detail die veel motivatie vindt in klanttevredenheid. Hij houdt van bijscholing en heeft de ambitie om door te groeien naar System Administrator.

Ik heb interesse in dit profiel

Joris – System Administrator

Joris is een ervaren System Administrator met ruim 8 jaar ervaring. Hij heeft intussen een brede kennis opgebouwd in verschillende IT domeinen: Clients, Servers, Storage, Virtualisatie (VMware/HyperV), Exchange, O365, Active Directory, Networking, Firewalls, Backup Solutions, Antivirus, Mobile Device Management and Domain hosting. Joris is een leergierige teamplayer die zich zowel goed voelt in middelgrote als grote corporate omgevingen en steeds meedenkt met de klant.

Ik heb interesse in dit profiel

Brent – Support Engineer

Brent heeft 2,5 jaar ervaring als shopmedewerker in computer retail. Hij heeft expertise in de verkoop van hardware en herstellingen. Brent behaalde een professionele opleiding als PC- en Netwerk Technicus en in Netwerkbeheer. Nu wil hij zijn kennis verder uitbreiden door praktijkervaring op te doen als Support Engineer. Brent heeft op langere termijn ambitie om door te groeien naar all-round System Admin.

Ik heb interesse in dit profiel

Sam – Support Engineer

Sam is all-round Support Engineer met 10 jaar professionele werkervaring in Desktop & Server Support en Network Support & Administration. Sam kan je omschrijven als een vriendelijk en flexibel persoon die projecten met een klantgerichte mentaliteit aanpakt. Hij heeft de ambitie om door te groeien naar System, Network of Cyber Security Engineer. Verder behaalde hij tal van certificaten waaronder Office 365, Microsoft Azure, SCCM en ITIL.

Ik heb interesse in dit profiel

Ken – Support Engineer

Ken is een ambitieuze Support Engineer met 5 jaar IT-ervaring voornamelijk in de onderwijssector en cloudomgevingen. Hij behaalde een Graduaat Informatica met optie Netwerkbeheer en een aansluitende opleiding als CCNA-Netwerktechnicus. Ken heeft een sterk overtuigingsvermogen, werkt resultaatsgericht en ziet onbekende terreinen als een uitdaging. Het is zijn ambitie om zich te specialiseren in cloudtechnologie.

Ik heb interesse in dit profiel

Kenneth – Support Engineer

Kenneth is enthousiaste Support Engineer die zijn IT-carrière start bij Cheops. Hij behaalde recent de opleiding Infrastructuurbeheerder ICT. Kenneth is een flexibele persoon met een sterk probleemoplossend vermogen en zeer gedreven om individueel of in teamverband een gepaste oplossing uit te werken.

Ik heb interesse in dit profiel

Contacteer ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contacteer ons

Benieuwd hoe we uw bedrijf competitiever kunnen maken door IT strategisch in te zetten?
Of hebt u een concrete vraag? We nemen snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.