Experten IT-infrastructuur

Ontdek hieronder onze profielen die
gespecialiseerd zijn in IT-infrastructuur.

Bij Managed Staffing wordt het onze zorg om voor juist opgeleid en gemotiveerd personeel te zorgen. Ontdek hieronder onze beschikbare profielen die gespecialiseerd zijn in IT-infrastructuur.

Build

Hebt u een groot IT-project op stapel staan waarvoor u zelf niet genoeg IT-medewerkers in huis hebt? Cheops levert die extra handen, op het juiste moment en met de juiste expertise.

Run

Na de implementatie moet u kunnen rekenen op een goed functionerende en beveiligde IT omgeving. Met de consultants van Cheops bent u zeker van die permanente ondersteuning.

Frans – Support Engineer

Frans is een ervaren Support Engineer met 11 jaar ervaring, voornamelijk in de telecom sector. Zijn brede expertise situeert zich in firstline support en het trainen van nieuwe medewerkers in dit team. Sinds enkele maanden is hij aan de slag bij Cheops , waar hij een project rond vervanging van Windows 7 computers succesvol heeft afgerond. Frans heeft de ambitie om te evolueren naar een meer technische rol met diepgaande expertise in IT Infrastructuur Support. Hij heeft een opleiding in PC- en Netwerkbeheer, Microsoft Office 365 en is momenteel bezig om zijn certificaat van Modern Desktop Administrator Associate te behalen.

Ik heb interesse in dit profiel

Joris – System Administrator

Joris is een ervaren System Administrator met ruim 8 jaar ervaring. Hij heeft intussen een brede kennis opgebouwd in verschillende IT domeinen: Clients, Servers, Storage, Virtualisatie (VMware/HyperV), Exchange, O365, Active Directory, Networking, Firewalls, Backup Solutions, Antivirus, Mobile Device Management and Domain hosting. Joris is een leergierige teamplayer die zich zowel goed voelt in middelgrote als grote corporate omgevingen en steeds meedenkt met de klant.

Ik heb interesse in dit profiel

Roland – Support Engineer

Roland is een gedreven Support Engineer met eerdere ervaring als support medewerker en IT-coördinator, waar hij ondersteuning bood aan eindgebruikers en hielp met de opbouw van verschillende systemen. Roland is leergierig en behaalde zijn opleiding in Netwerkbeheer bij Syntra. Hij heeft ook een recent CCNA certificaat. Op termijn wil Roland graag doorgroeien tot system engineer, met een focus op security.

Ik heb interesse in dit profiel

Yannick – Support Engineer

Yannick start zijn IT-carrière bij Cheops als Support Engineer. Hij heeft net zijn bacheloropleiding in Elektronica-ICT behaald. Dankzij zijn stage is hij ook helemaal klaar voor zijn eerste IT-project. Yannick is een leergierige, flexibele en gemotiveerde young potential die in de toekomst verder wil doorgroeien naar system engineer.

Ik heb interesse in dit profiel

Ludo – Support Engineer

Ludo is een ervaren Support Engineer met een ruime ervaring in het installeren van hardware, het implementeren van applicaties en het geven van IT support. Hij heeft een brede kennis van Windows Server, Linux RedHat, Suse, Apache, Active Directory, IIS, TCP/IP, FTP, DHCP, DNS, Backup Exec & CA ArcServe. Ludo is communicatief heel sterk en kan zich vlot uitdrukken in Nederlands, Frans en Engels. Ludo wil graag verder ervaring opdoen als support engineer en op termijn uitgroeien tot system engineer.

Ik heb interesse in dit profiel

Laurens – Support Engineer

Laurens is een communicatief en gedreven Support Engineer met 6 jaar ervaring. Hij heeft expertise opgebouwd in first & second line support van een multi-site omgeving. Laurens heeft ervaring met Windows Server, Linux (Debian & Ubuntu), Active Directory, Server Virtualisation (ESXi Hypervisor & KVM), Ceph, iSCSI, CIFS, TCP/IP, SFTP, DHCP, DNS, PPTP, L2TP/IPsec, IPS, IDS, FortiGate, Fortinet, VMware vSphere HA & Veeam. Laurens wil zich verder verdiepen en ervaring opdoen in het supporteren van cloud netwerken, – infrastructuur en – applicaties.

Ik heb interesse in dit profiel

Niko – System & Network Engineer

Niko is een System & Network Engineer met 14 jaar ervaring op de teller. Hij heeft een brede achtergrond op vlak van end-user support, workplace management, server management, Active Directory, MS Exchange, Citrix, Back-up & restore, MS SQL server, MS Sharepoint server en Office 365. Niko werkt gestructureerd, is enorm leergierig en staat steeds open voor overleg.

Ik heb interesse in dit profiel

Contacteer ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contacteer ons

Benieuwd hoe we uw bedrijf competitiever kunnen maken door IT strategisch in te zetten?
Of hebt u een concrete vraag? We nemen snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.