Experten IT-infrastructuur

Ontdek hieronder onze profielen die
gespecialiseerd zijn in IT-infrastructuur.

Bij Managed Staffing wordt het onze zorg om voor juist opgeleid en gemotiveerd personeel te zorgen. Ontdek hieronder onze beschikbare profielen die gespecialiseerd zijn in IT-infrastructuur.

Build

Hebt u een groot IT-project op stapel staan waarvoor u zelf niet genoeg IT-medewerkers in huis hebt? Cheops levert die extra handen, op het juiste moment en met de juiste expertise.

Run

Na de implementatie moet u kunnen rekenen op een goed functionerende en beveiligde IT omgeving. Met de consultants van Cheops bent u zeker van die permanente ondersteuning.

Dominic – Support Engineer

Dominic heeft reeds 20 jaar ervaring in IT en dit op verschillende niveaus. Hij kende een natuurlijke doorgroei van 1st line ondersteuning naar een 3rd line, Junior System Admin rol. Hij heeft kennis van VMWare en werkt volgens de ITIL methodologie. Hij werkte in KMO-omgevingen, maar zijn laatste ervaring kadert in een grote internationale omgeving. Dominic is een rustig en down-to-earth medewerker die kan aarden in verschillende teams.

Ik heb interesse in dit profiel

Iwan – Support Engineer

Iwan heeft meer dan 5 jaar ervaring met end-user en hardware support binnen de telecomwereld. Hierdoor heeft Iwan een ruime ervaring met het ondersteunen van gebruikers met hun IT-omgeving en telefonie (VOIP & PSTN). Iwan is klantgericht, een doorzetter en werkt graag in team. Hij beschikt over een CCNA certificaat en werkt volgens de ITIL methodologie.

Ik heb interesse in dit profiel

Niko – System Administrator

Niko is een System Administrator met 14 jaar ervaring in het opzetten, beheren en onderhouden van volledige IT-infrastructuren. Hij heeft kennis opgebouwd in verschillende domeinen zoals networking (patching, routing, TCP/IP, FTP …), hardware (IBM, Lenovo, HP) en O365. Hij zet het eindresultaat voor de klant steeds voorop. Niko heeft een bachelor diploma ICT en is een flexible teamplayer.

Ik heb interesse in dit profiel

Rick – Support Engineer

Rick heeft reeds 2 jaar ervaring als Support Engineer. Doorheen deze periode ondersteunde hij eindgebruikers zowel remote als onsite bij allerhande soft- en hardwareproblemen. Daarnaast beheerde Rick ook een eigen klantenbestand waar hij nauwe contacten onderhield en de noden en behoeften van zijn klanten met zorg behandelde. Rick is een teamplayer die graag helpt en sterke groeiambities koestert.

Ik heb interesse in dit profiel

Bert – Support Engineer

Bert is een gepassioneerde, communicatief sterke en stressbestendige medewerker die zich volledig inzet op het “oplossen van problemen”. Zijn focus ligt momenteel op het verwerven van praktijkervaring door eindgebruikers te helpen met allerlei IT-problemen. Dit varieert van toepassingen die niet kunnen starten tot meer complexe uitdagingen, zoals virtuele omgevingen die niet werken. Bert kan op een dynamische manier problemen oplossen, prioriteiten stellen, behandelen en escaleren waar nodig, waarbij hij veel belang hecht aan zowel kwaliteit als klantgerichtheid.

Ik heb interesse in dit profiel

Joey – Support Engineer

Joey is een gedreven Support Engineer die bij Cheops de eerste stappen zet in zijn IT carrière. Hij volgde een opleiding in ICT Infrastructuur en wil naar de toekomst toe zijn kennis en expertise van IT-omgevingen verder uitbouwen. Joey behaalde verder ook een CCNA certificaat.

Ik heb interesse in dit profiel

Contacteer ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contacteer ons

Benieuwd hoe we uw bedrijf competitiever kunnen maken door IT strategisch in te zetten?
Of hebt u een concrete vraag? We nemen snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.