Modern Workplace

Meer flexibiliteit voor uw medewerkers

Telewerk maakt niet alleen uw medewerkers maar ook uw hele organisatie meer flexibel. De locatie waar uw medewerkers zich bevinden, speelt dan helemaal geen rol meer. Met de juiste IT-middelen en een goede omkadering wordt telewerken voor uw onderneming een echte troef waarmee u uw bedrijfscontinuïteit in alle omstandigheden veilig stelt.

Uw voordelen

  • Efficiënt samenwerken op afstand
  • Bedrijfscontinuïteit in alle omstandigheden
  • Hogere productiviteit en betere klantenservice
  • Werknemers aantrekken en behouden

Veilig en efficiënt telewerken

In een Modern Workplace, waar flexibel telewerken altijd mogelijk is, kunnen uw medewerkers hun job altijd en overal even efficiënt uitvoeren op een toestel naar keuze. Ze gebruiken dan een snelle en betrouwbare verbinding om toegang te krijgen tot de nieuwste applicaties voor online en mobiel werken en samenwerken. De cloud zorgt ervoor dat alle documenten goed beveiligd toegankelijk zijn.

Van analyse tot beheer

Cheops begeleidt u in vier stappen naar een Modern Workplace: na een analyse van uw situatie en behoeften tekenen we de IT-omgeving uit die voor u ideaal is. Daarna volgen de implementatie en migratie. Cheops zorgt bovendien voor het beheer en de voortdurende optimalisatie van uw Modern Workplace. Wij volgen voor u alle evoluties rond updates, security en privacywetgeving op de voet. Een waterdichte beveiliging is natuurlijk cruciaal wanneer uw medewerkers voortdurend online, mobiel en ook met privétoestellen aan de slag zijn. De kunst is om te zorgen voor het juiste evenwicht tussen gebruiksgemak en beveiliging.

Hulp nodig bij uw transformatie naar een Modern Workplace?

Krijg snel antwoord op al uw vragen

Contacteer ons

Contacteer ons

Benieuwd hoe we uw bedrijf competitiever kunnen maken door IT strategisch in te zetten?
Of hebt u een concrete vraag? We nemen snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.