Modern Workplace

Meer flexibiliteit voor uw medewerkers.

Met een Modern Workplace blijft u relevant in een snel evoluerende en competitieve markt. Goede en tevreden medewerkers die hun job flexibel kunnen uitvoeren, hebben een directe impact op uw klanttevredenheid. Geef hen dus de toestellen, technologie en mogelijkheden die voor hun job het meest geschikt zijn.

Modern Workplace

Talent aantrekken en behouden

Een flexibele werkplek is noodzakelijk om talentvolle medewerkers te kunnen behouden en als werkgever aantrekkelijk te blijven voor digital natives en millennials. Dat betekent dat ze in een Modern Workplace bijvoorbeeld hun werklocatie en hun werkuren voor een stuk zelf kunnen bepalen. Even belangrijk is de mogelijkheid om een toestel naar keuze te gebruiken via een snelle en betrouwbare verbinding en dat ze toegang krijgen tot de nieuwste applicaties voor online en mobiel werken en samenwerken.

Van analyse tot beheer

Cheops begeleidt u in vier stappen naar een Modern Workplace: na een analyse van uw situatie en behoeften tekenen we de IT-omgeving uit die voor u ideaal is. Daarna volgen de implementatie en migratie. Cheops zorgt bovendien voor het beheer en de voortdurende optimalisatie van uw Modern Workplace. Wij volgen voor u alle evoluties rond updates, security en privacywetgeving op de voet. Een waterdichte beveiliging is natuurlijk cruciaal wanneer uw medewerkers voortdurend online, mobiel en ook met privétoestellen aan de slag zijn. De kunst is om te zorgen voor het juiste evenwicht tussen gebruiksgemak en beveiliging.

Een Modern Workplace

Geef uw medewerkers de technologie en mogelijkheden die voor hun job het meest geschikt zijn.

Contacteer ons

Benieuwd hoe we uw bedrijf competitiever kunnen maken door IT strategisch in te zetten?
Of hebt u een concrete vraag? We nemen snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.