Modern Workplace

Meer flexibiliteit voor uw medewerkers.

Met de juiste voorzieningen en een goede omkadering wordt telewerken voor uw onderneming een echte troef waarmee u uw bedrijfscontinuïteit veilig stelt. Uw medewerkers zijn dan namelijk niet afhankelijk van de kantooromgeving om te kunnen werken. Geef hen dus de toestellen, technologie en mogelijkheden die voor hun job het meest geschikt zijn.

Modern Workplace

Veilig telewerken

Dankzij een Modern Workplace kunnen uw medewerkers hun job altijd en overal uitvoeren op een toestel naar keuze. Hierbij maken ze gebruik van een snelle en betrouwbare verbinding om toegang te krijgen tot de nieuwste applicaties voor online en mobiel werken en samenwerken. De cloud zorgt ervoor dat alle documenten goed beveiligd toegankelijk zijn.

Van analyse tot beheer

Cheops begeleidt u in vier stappen naar een Modern Workplace: na een analyse van uw situatie en behoeften tekenen we de IT-omgeving uit die voor u ideaal is. Daarna volgen de implementatie en migratie. Cheops zorgt bovendien voor het beheer en de voortdurende optimalisatie van uw Modern Workplace. Wij volgen voor u alle evoluties rond updates, security en privacywetgeving op de voet. Een waterdichte beveiliging is natuurlijk cruciaal wanneer uw medewerkers voortdurend online, mobiel en ook met privétoestellen aan de slag zijn. De kunst is om te zorgen voor het juiste evenwicht tussen gebruiksgemak en beveiliging.

Contacteer ons

Benieuwd hoe we uw bedrijf competitiever kunnen maken door IT strategisch in te zetten?
Of hebt u een concrete vraag? We nemen snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.