Microsoft Teams

Slim samenwerken en telewerken

Via Microsoft Teams, de hub voor teamwerk in Microsoft 365, kunt u efficiënt samenwerken, telewerken en communiceren met collega’s, waar die zich ook bevinden. De online software is een veilige en krachtige manier om flexibel werken mogelijk te maken en een Modern Workplace te voorzien voor uw medewerkers.

Uw voordelen

  • Efficiënt werken en communiceren op afstand
  • Veilig en productief vergaderen en samenwerken
  • Meer flexibiliteit en productiviteit
  • Tevreden medewerkers en betere klantenservice

Telefonie, chat en videoconference via één gebruikersinterface

Microsoft Teams is de centrale hub van Microsoft voor online teamwerk en Unified Communications. Dat betekent dat alle communicatiekanalen geïntegreerd zijn in één gebruikersinterface voor telefonie (vroeger Skype for Business), real-time chat en videoconferencing. Gebruikers kunnen via Microsoft Teams bijvoorbeeld een gesprek starten met een chatbericht maar evengoed met een spraakoproep of videobericht.

Productiviteit op afstand

Vergaderen op afstand gaat perfect met Microsoft Teams. Gebruikers kunnen ook vergaderingen opnemen, hun scherm delen, opmerkingen toevoegen aan PowerPointpresentaties of berichten versturen met de ingebouwde chat. Zo vormt afstand geen enkele hindernis meer voor een vlotte communicatie, productiviteit en efficiënte samenwerking binnen en buiten de bedrijfsmuren.

Modern Workplace eBook

Geen customer centricity zonder
employee centricity.

Download eBook

Samenwerken in een Modern Workplace

Uw medewerkers zijn ongetwijfeld zelf vragende partij voor een Modern Workplace met een samenwerkingsplatform als Microsoft Teams. Het laat hen toe om efficiënter te werken en flexibel om te gaan met hun werklocatie en -uren. Dat komt hun motivatie en uiteindelijk ook uw klantenservice ten goede.

Hulp nodig bij uw transformatie naar een Modern Workplace?

Krijg snel antwoord op al uw vragen

 

Contacteer ons

Contacteer ons

Benieuwd hoe we uw bedrijf competitiever kunnen maken door IT strategisch in te zetten?
Of hebt u een concrete vraag? We nemen snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.