Beperk bedrijfsrisico’s

Krijgen uw medewerkers altijd en overal toegang tot hun werkomgeving en gebeurt dat op een veilige manier?

In een mobiele en online toegankelijke werkomgeving is een goed beveiligde IT-infrastructuur van levensbelang voor uw business. Cheops kiest altijd voor technologieën en methodes die zichzelf al bewezen hebben. Geen wilde avonturen dus, maar degelijke fundamenten waarop u kunt bouwen.

‘Always on’ is de norm

Uw bedrijf is geen eiland: uw IT-systemen worden gebruikt door uw medewerkers, klanten en leveranciers, via diverse toestellen, op verschillende locaties en op eender welk moment. Dat is toch de bedoeling, want ‘always on’ is de norm. Anders haalt u nooit de maximale efficiëntie, optimale klantenservice, productiviteit en flexibiliteit die van u verwacht wordt.

Flexibel en toch veilig

‘Always on’ is mooi, maar hebt u het gevoel dat de controle u ontglipt? Bedenk dan dat het geen zin heeft om alles angstvallig te blijven afschermen. Uw medewerkers gaan dan wel zelf op zoek naar mogelijkheden om bedrijfsinformatie ook op andere toestellen of locaties te gebruiken. Dan is het overzicht helemaal zoek.

Problemen voorkomen

Cheops heeft alles in huis om uw IT-omgeving mobiel en extern toegankelijk te maken op een veilige manier: de technologie, de cloudomgeving en de expertise. Onze IT-specialisten kunnen uw hele bedrijfsnetwerk op afstand beheren en onderhouden via geautomatiseerde processen. We mikken vooral op het voorkomen van incidenten. Als er toch een probleem opduikt, merken we dat meteen op waardoor we het snel kunnen oplossen.

Succes bij onze klanten

Ontdek hoe onze klanten succes boeken en een voorsprong nemen.

Lees meer

Alles in functie van uw business

Wat voor de ene organisatie de perfecte oplossing is, beschouwt de andere organisatie – voorlopig – als een hype. Dat kan perfect: uw businessnoden zijn niet hetzelfde als die van een ander. Precies daarom gaan we samen op zoek naar de beste oplossing voor uw situatie.

Een ding is zeker: we maken altijd gebruik van bewezen, betrouwbare technologie en methodes. We kiezen niet voor wilde avonturen, we nemen geen onzekere sprong in het duister en we gaan niet blindelings een hype achterna. Daar kunt u op rekenen.

Contacteer ons

Benieuwd hoe we uw bedrijf competitiever kunnen maken door IT strategisch in te zetten?
Of hebt u een concrete vraag? We nemen snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.