Managed Services

Managed Services

Managed Services: uw IT in handen van experts

Door het beheer van uw data uit te besteden aan een gespecialiseerde partner kunt u altijd en overal op een veilige manier werken. De Managed Services van Cheops zijn volledig afgestemd op uw bedrijfsnoden.

Uw voordelen

  • 24/7 remote monitoring
  • Proactief beheer van al uw data
  • Optimale beveiliging en bedrijfscontinuïteit
  • Meer focus op uw business

Verspreide data altijd beschikbaar

Weet u nog waar al uw gegevens precies bewaard zijn? Misschien staan ze verspreid over uw eigen IT-infrastructuur, de publieke cloud en de private cloud. De locatie maakt op zich niets uit, zo lang u maar kunt rekenen op een waterdichte beveiliging, een ononderbroken beschikbaarheid en liefst ook een plan voor wanneer er toch iets fout gaat.

Focus op uw business

IT is voor de meeste bedrijven niet hun kernactiviteit. Door het IT-beheer uit te besteden kunt u zich volop focussen op uw businessdoelstellingen zoals groei, rendement, kosten besparen of een snellere time-to-market. Cheops zet zijn kennis, technologie en ervaring in om u te helpen die focus te behouden.

Managed Services

Proactief beheer

De Managed Services van Cheops zijn volledig afgestemd op uw bedrijfsnoden. We beschikken over onze eigen cloudinfrastructuur en gebruiken geavanceerde tools voor 24×7 remote monitoring en management. Door proactief beheer worden problemen vermeden of zo snel mogelijk aangepakt. Zo kunt u altijd rekenen op data die beschikbaar zijn, waar die gegevens, de infrastructuur of uw medewerkers zich ook bevinden.

Contacteer ons

Benieuwd hoe we uw bedrijf competitiever kunnen maken door IT strategisch in te zetten?
Of hebt u een concrete vraag? We nemen snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.