Over Cheops

Specialist in IT & Business Technology Services

 

IT strategisch inzetten

Nieuwe technologie maakt van de bedrijfswereld meer dan ooit een survival of the fittest. Wie niet mee is, verdwijnt. Wie panikeert ook. Het komt erop aan te weten wat relevant is voor úw business, zodat nieuwe technologie u niet inhaalt en oude technologie u niet tegenhoudt.

Dat is wat Cheops doet. Onze 250 IT-experts denken strategisch met u mee en maken uw bedrijf efficiënter, productiever, adaptiever en dus competitiever.

 

Competitief voordeel

De rol van technologie in het bedrijfsleven blijft groeien. De technologie die u nodig hebt is degene die uw business centraal zet, volgt en versterkt.

Het begrip Information Technology is voor die rol te beperkt geworden. Daarom spreekt Cheops over IT & Business Technology: strategische IT-diensten die bedrijven competitiever maken. Zo kunnen ze hun business blijven ontwikkelen.

De juiste investeringen

Privé vinden we het heel normaal dat technologie deel uitmaakt van ons dagelijks leven en dat we voortdurend mobiel en online zijn. Het enige wat telt, is dat het werkt. Zou het niet mooi zijn als u ook voor uw businesstechnologie alleen hoeft te focussen op hetgeen u ermee wilt bereiken? Dat is precies waarvoor u bij Cheops terechtkunt.

Bewezen technologie

Uw businessnoden zijn niet die van een ander. Precies daarom gaan we samen op zoek naar de beste oplossing voor uw situatie. Een ding is zeker: we maken altijd gebruik van bewezen, betrouwbare technologie en methodes. We kiezen niet voor wilde avonturen, we nemen geen onzekere sprong in het duister en we gaan niet blindelings een hype achterna. Daar kunt u op rekenen.

Uw business versterken

Met relevante en bewezen technologie maken wij bedrijven efficiënter, productiever, adaptiever en dus competitiever. We gaan samen op zoek naar de beste IT & Business Technology Services voor uw onderneming: diensten die uw business centraal zetten, volgen en versterken. U krijgt begeleiding bij het hele traject, van advies tot onderhoud.

Onze waarden

Client Centricity

Alles wat we ontwikkelen of adviseren staat in functie van het succes van onze klanten en hun business, die we willen doorgronden om een perfect resultaat af te leveren.

Confidence

Vertrouwen. Van onze klanten in onze expertise, maar ook zelfvertrouwen. Wij hebben meer te bieden dan IT: we leveren Business Technology Services.

Clarity

Wij maken complexe dingen eenvoudig voor onze klanten. En we spreken klare taal. Wij zijn de specialisten, zodat onze klanten dat niet hoeven te zijn

Cutting Edge

We zijn altijd een stapje verder dan anderen. Onze kennis is cutting edge, zodat we die kunnen inzetten als dat relevant is voor het succes van onze klant, want dat is onze driver.

Cheops in cijfers

  • Opgericht in 1989
  • 9 jaar op rij Trends Gazelle
  • 300+ medewerkers
  • 40+ miljoen euro omzet
  • 250+ klanten
  • 20% jaarlijkse groei

Onze klanten

Cheops werkt voor Belgische en internationale bedrijven en organisaties in verschillende sectoren, van KMO’s tot grote bedrijven. We zijn onafhankelijk van leveranciers en kiezen telkens voor de beste technologie in het belang van onze klant. Onze oplossingen zijn gebaseerd op industriestandaarden en bewezen technologie van marktleiders in elk domein.

 

Werken bij Cheops

Wil je deel uitmaken van een dynamische organisatie waar er veel ruimte is voor initiatief en nieuwe ideeën? Dan ben je bij Cheops aan het juiste adres. Onze bedrijfscultuur is warm, persoonlijk en ambitieus. Tenminste, dat zeggen onze medewerkers zelf. Bij ons krijg je de kans om jezelf verder te ontplooien en professioneel naar een hoger niveau te evolueren door begeleiding, opleiding en certificatie.

Spontane sollicitatie

Wil je graag werken in een ambitieus bedrijf op mensenmaat? Neem contact met ons op, ook als je je niet meteen terugvindt in onze huidige vacatures. Zo kunnen we je snel contacteren als we een interessante job voor jou hebben.

Wil je spontaan solliciteren of heb je vragen over werken bij Cheops?

Solliciteer spontaan