Cloud

 

Snel en flexibel schakelen

Door te werken via de cloud bent u zeker van een optimale beschikbaarheid en een betrouwbare beveiliging. Bovendien is uw IT-infrastructuur snel en flexibel aan te passen aan uw noden op elk moment. Zo bent u altijd meteen klaar voor een nieuwe etappe.

Uw voordelen

  • Flexibel aan te passen IT-omgeving
  • Betalen voor hetgeen u gebruikt
  • Beheer en beveiliging door specialisten
  • Sneller innoveren

Uw IT in handen van een specialist

Een eigen infrastructuur vraagt zware investeringen in hardware, software en onderhoud. Niet te verwonderen dat steeds meer bedrijven kiezen voor de cloud. Daarmee besteedt u de verantwoordelijkheid voor uw IT-omgeving uit aan een externe specialist en betaalt u alleen voor hetgeen u gebruikt. Hierdoor kan al uw aandacht gaan naar uw business en kunt u veel sneller inspelen op nieuwe uitdagingen en ontwikkelingen. Innovatieve technologieën die veel opslagruimte en computerkracht vergen, zoals artificiële intelligentie en Internet of Things, komen ook binnen uw bereik.

De juiste mix tussen lokaal en cloud

U hoeft zeker niet in één keer alles naar de cloud over te brengen: een combinatie van lokale systemen en cloud is vaak een goede oplossing of een doordachte tussenstap. Daarbij is de vraag vooral op welke manier IT uw bedrijf efficiënter, productiever, flexibeler en dus competitiever maakt. Cheops helpt u de meest kostenefficiënte en voor uw bedrijfsmodel gepaste mix te vinden tussen de private cloud, de public cloud en de Cheops Cloud.

cloud-services

Wat is een Managed Hybrid Cloud?

Voor de meeste Belgische bedrijven is het hybrid cloud-model de beste aanpak. Het combineert de controle van een private cloud met de flexibele mogelijkheden uit de Cheops Cloud en public cloud. De Managed Services van Cheops bieden u daarbij ook beheer- en supportdiensten voor uw hybrid cloud. Wij helpen u met onafhankelijk advies de juiste strategische en technologische keuzes te maken en we begeleiden u bij een naadloze overstap en integratie.

Meer weten over onze cloudoplossingen?

Maak een afspraak met een van onze IT-experts

Maak een afspraak

Contacteer ons

Benieuwd hoe we uw bedrijf competitiever kunnen maken door IT strategisch in te zetten?
Of hebt u een concrete vraag? We nemen snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.