Cloud

Snel en flexibel schakelen

Om uw bedrijfsdoelstellingen te behalen, hebt u een IT-omgeving nodig waarmee u snel en flexibel kunt schakelen en die tegelijk betrouwbaar, toegankelijk en veilig is en blijft.

Ondersteunt IT uw huidige bedrijfsdoelstellingen? Doe de test en krijg meteen een adviesrapport.

 

De juiste mix tussen lokaal en cloud

Of uw IT bij u ter plaatse staat of helemaal of gedeeltelijk in de cloud, is daarbij niet de hamvraag. De vraag is op welke manier IT uw bedrijf efficiënter, productiever, adaptiever en dus competitiever maakt. Wij helpen u de meest kostenefficiënte en voor uw bedrijfsmodel gepaste mix te vinden tussen ‘on premise’ en in de cloud.

In de praktijk

Vandaag hebben tientallen Cheops-klanten begrepen hoe onze hybrid cloud services hen toegevoegde waarde bieden. Lees hier een selectie van hun verhalen.

EV-Box schakelt versnelling hoger in de cloud
EV-Box schakelt versnelling hoger in de cloud

Lees meer

Met IT in de cloud en proactief beheer werkt Intervest veiliger en mobieler
Met IT in de cloud en proactief beheer werkt Intervest veiliger en mobieler

Lees meer

BTV levert betere klantenservice dankzij de cloud
BTV levert betere klantenservice dankzij de cloud

Lees meer

Wat zijn Managed Hybrid Cloud Services?

Voor de meeste Belgische bedrijven is het hybride cloud model de beste aanpak. Het combineert de controle van een private cloud met de flexibele mogelijkheden uit de public cloud. De Managed Hybrid Cloud Services van Cheops bieden u een beheerde hybride cloudoplossing die IT-infrastructuur combineert met beheer- en supportdiensten.

Wij helpen u graag de juiste keuzes te maken op basis van onze best practices bij andere klanten. Vervolgens begeleiden we u bij een naadloze overstap en integratie.

De volgende stap

Overtuigd van de cloud maar u weet niet hoe eraan te beginnen? Vraag een Cloud Readiness Assessment.

Contacteer ons

Meer inspiratie nodig?

U wilt graag weten op welke manier Cheops bedrijven helpt bij hun groeistrategie? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrieven met praktijkverhalen en tips.

Registreer voor de nieuwsbrief