Microsoft Azure

Microsoft Azure

Flexibiliteit in de cloud van Microsoft

Lokale servers, Cheops Cloud of Microsoft Azure? We koppelen alles aan elkaar zodat de locatie van uw data geen rol speelt: alles is even goed en snel bereikbaar via een geïntegreerde omgeving.

Uw voordelen

  • Flexibele capaciteit
  • Betrouwbare services
  • Te combineren met private cloud
  • Cheops Cloud koppelt alles tot één geheel

Wat is Microsoft Azure?

Microsoft Azure is de verzamelnaam voor de clouddiensten van Microsoft, geleverd via het wereldwijde netwerk van Microsoft datacenters. Via de publieke Microsoft Azure cloud kunt u allerlei toepassingen – dus niet alleen die van Microsoft zelf - bouwen en gebruiken. Bij een leverancier als Microsoft hoeft u zich alvast geen zorgen te maken over betrouwbaarheid: de softwaregigant investeert voortdurend in beveiliging, compliance en redundantie.

Hybrid cloud: de ideale oplossing

De cloud maakt uw organisatie meer flexibel, innovatief, productief en efficiënt, en levert ook mooie kostenbesparingen. Voor de meeste organisaties is een combinatie van public cloud en private cloud ideaal: de hybrid cloud.

Waar bewaar ik mijn data?

Hoe past Microsoft Azure in dat plaatje? We bepalen eerst samen met u welke bedrijfstoepassingen u misschien liever op uw lokale servers laat draaien, welke u overbrengt naar de cloud van Cheops en welke naar de publieke cloud – zoals Microsoft Azure - mogen.

Koppeling van Microsoft Azure met Cheops Cloud

De Cheops Cloud draait in het perfect beveiligde datacenter van Cheops en kunnen we koppelen met Microsoft Azure. Daardoor maakt het voor uw gebruikers helemaal niets uit waar hun gegevens precies zijn opgeslagen: alles is snel en op een consistente manier bereikbaar, en Cheops staat in voor de ondersteuning van uw volledige cloudomgeving. Meer weten? Lees meer over de voordelen van de hybrid cloud.

Case study

Port+ kiest Cheops voor haar migratie naar Microsoft Azure

Lees de case study

Contacteer ons

Benieuwd hoe we uw bedrijf competitiever kunnen maken door IT strategisch in te zetten?
Of hebt u een concrete vraag? We nemen snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.