Case study: Port+ kiest
Cheops voor haar migratie
naar Microsoft Azure

Port+ is een dienstverlener actief in de Antwerpse haven. Het bedrijf centraliseert alle informatie rond de aankomst en vertrek van zeeschepen. Een kwaliteitsvolle IT-infrastructuur en -ondersteuning is dus van kritiek belang voor de activiteiten van Port+. Deze nichespeler zocht daarom een oplossing op maat en vond deze bij Cheops.

24u op 7 is het team van Port+ in de weer om informatie te verstrekken over de sluizen die toegang bieden tot het havengebied. Daarnaast heeft het team van Port+ expertise in douanerechten en transport van gevaarlijke goederen. Hun klanten zijn rederijen en vrachttransportbedrijven actief in de haven van Antwerpen.

Een kwaliteitsvolle IT-infrastructuur en -ondersteuning is dus van kritiek belang voor de activiteiten van Port+. Deze nichespeler zocht daarom een oplossing op maat.

Neem voorsprong met Hybrid Cloud

Wil u meer weten over hybrid cloud en hoe u deze kan inzetten als motor voor innovatie?

Meer inspiratie

Altijd mee met de laatste evoluties

Benoit Lebrun, Business Unit Manager Port+ :“Cheops schakelt heel snel en levert uitstekend werk, mede omdat ze de nuances van ons vak goed hebben opgepikt. We hebben ook de indruk dat ze heel goed mee zijn met de laatste ontwikkelingen op IT-gebied. En wat daarvan voor ons relevant is, brengen ze op maat tot bij ons. Zonder daarbij uit het oog te verliezen of dat voor ons een meerwaarde is.”

Lees de volledige case study

En ontdek hoe Port+ voorsprong neemt dankzij Microsoft Azure.

Lees case study

Meer inspiratie nodig?

U wilt graag weten op welke manier Cheops bedrijven helpt bij hun groeistrategie? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrieven met praktijkverhalen en tips.