Security

Betrouwbare en gerichte beveiliging van uw IT-omgeving, ook in de cloud.

Door de cloud, sociale netwerken en mobiel werken is alles en iedereen voortdurend met elkaar verbonden. Uw bedrijfsnetwerk en -gegevens zijn daardoor steeds moeilijker te beveiligen. Maar ook nieuwe regelgeving zoals de Europese GDPR heeft een grote impact op de manier waarop u uw IT-omgeving moet beveiligen. Hoe gaat u hiermee om?

IT Security

Technologie volstaat niet

Uw IT-omgeving beschikbaar houden en toch efficiënt beveiligen is niet eenvoudig en vereist dan ook de juiste expertise. Technologie volstaat niet om moderne cyberdreigingen af te weren. Om veilig te blijven, moet u die technologie ook correct installeren, integreren en permanent proactief laten beheren door experts.

Problemen snel detecteren en oplossen

Als IT-beveiliging niet uw kernactiviteit is, laat u die beter over aan een externe expert. Cheops helpt u uw risico’s in kaart te brengen en ontwerpt een plan voor een betere beveiliging. Vervolgens nemen we uw netwerk proactief in beheer, zodat we problemen snel opmerken en indien nodig onmiddellijk kunnen ingrijpen.

Veilig in de cloud

Wanneer u ervoor kiest uw IT in de Cheops cloud onder te brengen, hoeft u zich over security helemaal geen zorgen meer te maken. Dankzij toegangscontrole, permanent beheer, robuuste technologie (firewalls, anti-malware, encryptie, …), patch management en een ontdubbelde opstelling zijn uw systemen in ons datacenter veilig – veel veiliger dan wanneer u alles zelf in handen zou houden.

Contacteer ons

Meer inspiratie nodig?

U wilt graag weten op welke manier Cheops bedrijven helpt bij hun groeistrategie? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrieven met praktijkverhalen en tips.

Registreer voor de nieuwsbrief