Security

Security

Uw IT-beveiliging op alles voorbereid

IT security is cruciaal, want vroeg of laat krijgt u te maken met hackers of virussen. Het belangrijkste is dus om u daar zo goed mogelijk op voor te bereiden. Als security specialist maakt Cheops uw IT-omgeving geschikt om elke dreiging veerkrachtig op te vangen.

Uw voordelen

  • Proactief beheer door experts
  • Gegarandeerde bedrijfscontinuïteit
  • Optimale beveiliging via de cloud
  • Strategisch en onafhankelijk advies

IT security is steeds complexer

Door de cloud, sociale netwerken en mobiel werken is alles en iedereen voortdurend met elkaar verbonden. Uw bedrijfsnetwerk en belangrijke gegevens zijn daardoor steeds moeilijker te beveiligen. Maar ook regelgeving zoals de GDPR heeft een grote impact op de manier waarop u uw IT-omgeving moet beveiligen. Hoe gaat u daarmee om?

Technologie volstaat niet

Uw IT-omgeving beschikbaar houden en tegelijk efficiënt beveiligen is specialistenwerk. Technologie volstaat niet om moderne cyberdreigingen af te weren. Om veilig te blijven, moet u die technologie ook correct installeren, integreren en permanent proactief laten beheren.

Problemen snel detecteren en oplossen

Als IT-beveiliging niet uw kernactiviteit is, laat u die beter over aan een externe expert. Cheops helpt u uw risico’s in kaart te brengen en ontwerpt een plan voor een betere beveiliging. Vervolgens nemen we uw netwerk proactief in beheer, zodat we problemen snel opmerken en indien nodig onmiddellijk kunnen ingrijpen.

IT Security

Veilig in de cloud

Wanneer u ervoor kiest uw IT in de Cheops Cloud onder te brengen, hoeft u zich over security helemaal geen zorgen meer te maken. Dankzij toegangscontrole, permanent beheer, robuuste technologie (firewalls, anti-malware, encryptie, …), patch management en een ontdubbelde opstelling zijn uw systemen in ons datacenter veilig – veel veiliger dan wanneer u alles zelf in handen zou houden.

Meer weten over uw IT-security?

Vraag een security audit aan

Contacteer ons

Contacteer ons

Benieuwd hoe we uw bedrijf competitiever kunnen maken door IT strategisch in te zetten?
Of hebt u een concrete vraag? We nemen snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.