Security

Security

Uw IT-beveiliging op alles voorbereid

In een wereld in verandering moeten we pijlsnel kunnen evolueren. Hetzelfde geldt voor uw IT-beveiliging. Onze experts zijn alert en wendbaar genoeg om dreigingen op tijd op te sporen en er flexibel op te reageren. Want security is niet zomaar een checklist. Security is een mindset.

Een goede cybersecurity-aanpak begint met de duidelijke doorlichting van uw IT-beveiliging.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Security audit

Een security audit brengt de beveiligingsrisico’s van uw bedrijf in kaart op basis van ons IT-security framework. Op basis van die audit kunnen we u concreet advies geven om uw onderneming te beschermen.

Meer weten

Security Awareness

Uw werknemers zijn uw belangrijkste verdedigingslijn tegen een cyberaanval. Wij ondersteunen u en uw collega’s met een complete security awareness training en meten uw vooruitgang.

Train uw werknemers

SOC

Een team van security experts dat uw systemen en netwerken 24/7 proactief bewaakt? Dat is de ideale manier om u snel en efficiënt op dreigingen te reageren.

Ontdek hoe Cheops uw bedrijf beschermt

Security response

Wanneer u met een cyberaanval te maken krijgt, wilt u die het liefst zo snel mogelijk in de kiem smoren. Ons Incident Response Plan op maat stoomt u klaar om een dreiging het hoofd te bieden.

Ontdek hoe wij u voorbereiden

FAQ

Contacteer ons

Benieuwd hoe we uw bedrijf competitiever kunnen maken door IT strategisch in te zetten?
Of hebt u een concrete vraag? We nemen snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.