Security audit

 

IT-beveiliging op maat door specialisten

Door de digitalisering zijn cyberaanvallen voor elk bedrijf een reële dreiging geworden. Hoe ziet uw IT-security eruit? Cheops neemt uw IT-beveiliging volledig onder de loep en toont u de juiste oplossingen. Zodat u zich zorgeloos kunt richten op uw core business.

 

Uw voordelen

  • Uw activiteiten, overal beschermd
  • Strategisch en onafhankelijk advies
  • Transparant 360°-beeld van securitystatus
  • Advies en ondersteuning op maat

Vraag een IT security audit aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

IT Security Audit

Onze experts nemen uw volledige onderneming nauwkeurig onder de loep. Door een combinatie van geautomatiseerde scans en een diepgaand onderzoek van onze IT-securityspecialisten, krijgen we een volledig beeld van uw huidige beveiligingssituatie. Bovendien kunnen we u aantonen waar de zwakke punten in uw cybersecurity zitten en hoe we die kunnen versterken. 

Zo bent u niet alleen op de hoogte van hoe goed u momenteel bent voorbereid op cyberaanvallen, maar kunt u ook ingrijpen met services op maat van uw bedrijf en risicoprofiel.

Een audit bij Cheops

Dankzij ons uitgebreide Cheops Security Framework, kunnen we uw bedrijf volledig doorlichten binnen vier domeinen. Tijdens een audit houden we het ook niet bij een simpele scan van uw operaties. We nemen interviews af, bekijken uw systemen en IT-security van dichtbij en denken mee vanuit onze uitgebreide ervaring, zodat u een zo compleet mogelijk beeld heeft van uw veiligheidsrisico’s. Dan weet u meteen waar voor uw bedrijf de veiligheidsprioriteiten liggen en hoe u die snel en flexibel kunt aanpakken.

IT-beveiliging begint bij uw mensen

Waterdichte technologie is belangrijk voor uw beveiliging, maar het is lang niet alles. Uw organisatie, stakeholders en team zijn allemaal minstens even belangrijk. Daarom nemen we ook de tijd om uit te pluizen of iedereen weet hoe ze zichzelf en het bedrijf tegen cybercriminaliteit moeten beschermen.

Gebruikt uw IT-security al de beste middelen?

Een sterke beveiliging werkt enkel met de beste tools. Weet u niet wat u precies nodig heeft? Geen paniek: ons E-book “Cybersecurity Essentials voor business managers” legt het voor u uit.

Download het E-book

FAQ

Contacteer ons

Benieuwd hoe we uw bedrijf competitiever kunnen maken door IT strategisch in te zetten?
Of hebt u een concrete vraag? We nemen snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.