IT op een hoger niveau

Uw business versterken

Met relevante en bewezen technologie maken wij bedrijven efficiënter, productiever, adaptiever en dus competitiever. Wij zorgen ervoor dat u uw business kunt blijven ontwikkelen, zonder dat nieuwe technologie u inhaalt of oude technologie u tegenhoudt.

We gaan samen op zoek naar de beste IT & Business Technology Services voor uw onderneming: diensten die uw business centraal zetten, volgen en versterken.

Advies

Uw organisatie krijgt een grondige doorlichting aan de hand van een Maturity Assessment. We bekijken hoever u staat in de digitalisering van uw bedrijfsprocessen. Op basis daarvan stellen we samen een plan van aanpak op.

U krijgt concreet advies over welke diensten en technologieën uw business het meest efficiënt ondersteunen.

Handdruk tussen collega's

Ontwerpen

Afhankelijk van uw huidige situatie en uw bedrijfsnoden kunt u kiezen: een lokale installatie binnen uw bedrijfsmuren of het gebruiken van infrastructuur en/of applicaties via een online service. Ook een combinatie van die twee is mogelijk.

We overleggen de opties en tekenen de meest geschikte opstelling uit.

Bouwen

Indien nodig bezorgen we u extra mankracht voor een groot IT-project of om uw development afdeling te helpen bij het aanpassen van bestaande toepassingen of het bouwen van nieuwe softwarepakketten op maat.

De gecertificeerde Java- en .NET-consultants van Cheops combineren businessinzicht met softwarekennis wat een maximale toegevoegde waarde oplevert voor uw bedrijf.

Onderhouden

Na de implementatie moet u kunnen rekenen op een goed functionerende en beveiligde IT omgeving. Via Cheops bent u zeker van permanente ondersteuning op hoog niveau. Door support uit te besteden, blijft uw focus bij uw business.

Onze IT-experts kunnen werken op afstand of u kunt ze intern inschakelen op korte of lange termijn.

Succes bij onze klanten

Ontdek hoe onze klanten succes boeken en voorsprong nemen.

Lees meer