Experten Java & .NET

Cheops heeft gespecialiseerde kennis
op het vlak van ontwikkeling van applicaties.

Gespecialiseerde kennis biedt de mogelijkheid om ervaren en gecertificeerde IT-specialisten in te schakelen in IT-projecten via consulting, en dit zowel op korte als op lange termijn.

Cheops beschikt over twee Competence Centers: Java en .NET. Die fungeren als onafhankelijk platform waar kennis verworven en gedeeld wordt en waar de IT-experten up-to-date blijven door opleidingen, seminaries en congressen te volgen en praktijkervaring te delen.

Java Consulting

De experts van het Java Competence Center houden zich bezig met diverse adviesdiensten om u te helpen bij het opzetten van de architectuur, het bouwen en het in gebruik nemen van “Enterprise” en “Pervasive” Java-technologie gebaseerde oplossingen.

Op basis van een analyse van uw bedrijfsprocessen brengen onze consultants advies uit over welke softwaretoepassingen het meest geschikt zijn voor uw bedrijf. Indien gewenst passen zij bestaande toepassingen aan of bouwen zij nieuwe softwarepakketten, geheel voor u op maat.

Onze software engineers verlenen in het bijzonder diensten voor de volgende toepassingen: internetapplicaties, backoffice-applicaties en systemen die bedrijfsprocessen ondersteunen.
Onze medewerkers zijn hoog opgeleid en er wordt blijvend geïnvesteerd in hun opleiding. Zij volgen de ontwikkelingen binnen de Java-wereld op de voet.

.NET Consulting

De drijvende kracht achter het .NET Competence Center is een groep gelijkgestemde consultants. Ze hebben elk een uitgebreide ervaring in het implementeren van .NET-oplossingen. Ze delen hun kennis met mekaar en wisselen hun ervaring uit.

We staan garant voor pragmatische oplossingen, onze .NET-consultants combineren business-kennis met software-kennis. Dit stelt ons in staat om oplossingen te implementeren die snel een maximum aan toegevoegde waarde leveren voor uw bedrijf.

Contacteer ons

Benieuwd hoe we uw bedrijf competitiever kunnen maken door IT strategisch in te zetten?
Of hebt u een concrete vraag? We nemen snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.