Experten Java & .NET

Maak kennis met onze Java- en .NET-experten

Schakel onze experten in voor de ontwikkeling van applicaties. Via de Professional Services van Cheops ondersteunen we uw bedrijf met goed opgeleide en gemotiveerde softwarespecialisten. Ontdek hieronder onze beschikbare profielen die u zowel op korte als op lange termijn kunt inzetten voor de ontwikkeling van uw Java- en .NET-applicaties.

Uw voordelen

  • Meer continuïteit
  • Flexibele toegang tot IT-expertise
  • Sneller innoveren
  • Advies en begeleiding

Toegang tot up-to-date kennis

Cheops beschikt over twee Competence Centers: Java en .NET. Die fungeren als onafhankelijk platform waar kennis verworven en gedeeld wordt en waar de IT-experten up-to-date blijven door opleidingen, seminaries en congressen te volgen en praktijkervaring te delen.

Java Consulting

De gecertificeerde Java consultants van Cheops combineren businessinzicht met softwarekennis. Dit levert uw bedrijf een maximale toegevoegde waarde op bij de ontwikkeling van internetapplicaties, backoffice-applicaties en systemen die uw bedrijfsprocessen ondersteunen.

.NET Consulting

Het .NET Competence Center bestaat uit een groep gelijkgestemde consultants met een uitgebreide ervaring in het implementeren van .NET-oplossingen. Hierdoor kunnen ze .NET toepassingen helpen realiseren die snel een maximum aan toegevoegde waarde leveren voor uw bedrijf.

Beschikbare profielen

Tom – Java Developer

Tom is een gepassioneerde full stack developer met 4 jaar ervaring. Zijn expertises gaan van het ontwikkelen van Java backend applicaties met Spring Boot, en frontend applicaties in verschillende frameworks zoals Angular, tot het ontwikkelen van e-commerce applicaties. Tom werkt methodisch, georganiseerd en heeft een scherp oog voor detail dat resulteert in solide codering en betrouwbare softwaretoepassingen.

Ik heb interesse in dit profiel

Bart – .NET Software Engineer

Bart is een full stack software engineer met reeds enkele jaren ervaring in het ontwikkelen van web toepassingen, voornamelijk in Angular met ASP, .NET, Web API. Makkelijk te onderhouden software schrijven vindt hij zeer belangrijk, KISS is dan ook zijn favoriete letterwoord (Keep It Short & Simple). Realistische inschattingen en een goede planning zijn voor hem zeer belangrijk. Hij zal een van de weinigen zijn die zelfs thuis een kanbanbord aan de muur heeft hangen.

Ik heb interesse in dit profiel

Contacteer ons. Onze IT-Experts staan voor u klaar.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contacteer ons

Benieuwd hoe we uw bedrijf competitiever kunnen maken door IT strategisch in te zetten?
Of hebt u een concrete vraag? We nemen snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.