Experten Java & .NET

Cheops heeft gespecialiseerde kennis
op het vlak van ontwikkeling van applicaties.

Bij Managed Staffing wordt het onze zorg om voor juist opgeleid en gemotiveerd personeel te zorgen. Ontdek hieronder onze beschikbare profielen die zowel op korte als lange termijn ingeschakeld kunnen worden voor de ontwikkeling van uw Java en .NET applicaties.

Cheops beschikt over twee Competence Centers: Java en .NET. Die fungeren als onafhankelijk platform waar kennis verworven en gedeeld wordt en waar de IT-experten up-to-date blijven door opleidingen, seminaries en congressen te volgen en praktijkervaring te delen.

Java Consulting

De gecertificeerde Java consultants van Cheops combineren businessinzicht met softwarekennis. Dit levert uw bedrijf een maximale toegevoegde waarde op bij de ontwikkeling van internetapplicaties, backoffice-applicaties en systemen die uw bedrijfsprocessen ondersteunen.

.NET Consulting

Het .NET Competence Center bestaat uit een groep gelijkgestemde consultants met een uitgebreide ervaring in het implementeren van .NET-oplossingen. Hierdoor kunnen ze oplossingen implementeren die snel een maximum aan toegevoegde waarde leveren voor uw bedrijf.

Contacteer ons

Benieuwd hoe we uw bedrijf competitiever kunnen maken door IT strategisch in te zetten?
Of hebt u een concrete vraag? We nemen snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.