Experten Java & .NET

Cheops heeft gespecialiseerde kennis
op het vlak van ontwikkeling van applicaties.

Bij Managed Staffing wordt het onze zorg om voor juist opgeleid en gemotiveerd personeel te zorgen. Ontdek hieronder onze beschikbare profielen die zowel op korte als lange termijn ingeschakeld kunnen worden voor de ontwikkeling van uw Java en .NET applicaties.

Cheops beschikt over twee Competence Centers: Java en .NET. Die fungeren als onafhankelijk platform waar kennis verworven en gedeeld wordt en waar de IT-experten up-to-date blijven door opleidingen, seminaries en congressen te volgen en praktijkervaring te delen.

Java Consulting

De gecertificeerde Java consultants van Cheops combineren businessinzicht met softwarekennis. Dit levert uw bedrijf een maximale toegevoegde waarde op bij de ontwikkeling van internetapplicaties, backoffice-applicaties en systemen die uw bedrijfsprocessen ondersteunen.

.NET Consulting

Het .NET Competence Center bestaat uit een groep gelijkgestemde consultants met een uitgebreide ervaring in het implementeren van .NET-oplossingen. Hierdoor kunnen ze oplossingen implementeren die snel een maximum aan toegevoegde waarde leveren voor uw bedrijf.

Jo – Java Developer

Begonnen als embedded hard- en software developer in een C/C++ omgeving, heeft Jo de overstap gemaakt naar full-stack Java Developer. Na een intense Java opleiding heeft hij intussen 3 jaar professionele Java ervaring opgedaan in diverse IT bedrijven. De Java applicaties waaraan hij heeft meegewerkt waren voornamelijk back-end RestFull applicaties die draaien op een webserver zoals Tomcat. Daarboven werd er een webapplicatie ontwikkeld in AngularJS, Angular 2-7 of een Rest client. Zijn passie ligt in het bijzonder bij het ontwikkelen van webapplicaties. In zijn laatste project heeft hij ook nieuwe inzichten verworven op gebied van domain driven design en loose coupling in de software architectuur. Jo is leergierig en zowel in team als individueel kan hij zich goed gedijen.

Ik heb interesse in dit profiel

Contacteer ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contacteer ons

Benieuwd hoe we uw bedrijf competitiever kunnen maken door IT strategisch in te zetten?
Of hebt u een concrete vraag? We nemen snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.