Verzeker de continuïteit van uw bedrijf

Wat is de kost van downtime?

Zijn uw medewerkers technisch werkloos wanneer de IT niet beschikbaar is? Dan vertrouwt u het beheer best toe aan een partner die de beschikbaarheid en de continuïteit kan garanderen.

Uw systemen en informatie altijd beschikbaar

Uw onderneming kan niet draaien zonder IT. Wanneer uw IT-omgeving uitvalt, liggen uw kritieke bedrijfsprocessen stil en krijgt uw imago een harde deuk. Vaak lopen de financiële gevolgen razendsnel op. U bent wellicht zelf geen expert in IT-beveiliging en het is ook onmogelijk om zelf in te staan voor een perfecte redundantie en 24/7 monitoring.

De beste en meest veilige keuze is dan ook om dergelijke taken uit te besteden aan een externe expert als Cheops. Met beproefde technologieën en methodes houden wij uw systemen en data veilig en beschikbaar, ook in geval van nood. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken over uw bedrijfscontinuïteit en kunt u zelf alle aandacht schenken aan uw business.

De cloud als veilige haven

Door uw systemen te beheren en permanent te monitoren, vermijden we downtime en incidenten. De Cheops cloud biedt een veilige infrastructuur voor uw systemen en data. Dankzij ingebouwde processen voor back-up en replicatie kunnen we uw gegevens indien nodig ook snel recupereren. Zelfs bij grote problemen blijft uw business dus draaien.

Succes bij onze klanten

Ontdek hoe onze klanten succes boeken en voorsprong nemen.

Lees meer

Alles in functie van uw business

Wat voor de ene organisatie de perfecte oplossing is, beschouwt de andere organisatie – voorlopig – als een hype. Dat kan perfect: uw businessnoden zijn niet die van een ander. Precies daarom gaan we samen op zoek naar de beste oplossing voor uw situatie.

Een ding is zeker: we maken altijd gebruik van bewezen, betrouwbare technologie en methodes. We kiezen niet voor wilde avonturen, we nemen geen onzekere sprong in het duister en we gaan niet blindelings een hype achterna. Daar kunt u op rekenen.

Contacteer ons

Benieuwd hoe we uw bedrijf competitiever kunnen maken door IT strategisch in te zetten?
Of hebt u een concrete vraag? We nemen snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.