Managed Security
Awareness

Managed Security Awareness

Cyber hero trainingscampagne

Staan uw medewerkers stevig in hun schoenen wanneer het op IT-security aankomt? Bent u zeker dat ze zich niet zullen laten vangen door een slimme phishingmail of dat ze geen onveilige bijlage zullen openen? De IT-gebruiker is altijd de zwakste schakel in uw security. Met de cyber hero trainingscampagne van Cheops maakt u uw medewerkers klaar voor de strijd tegen cyberaanvallen.

Uw voordelen

  • Een lager beveiligingsrisico
  • Korte online trainingsmodules
  • Individuele trajecten op maat van de gebruiker
  • Geen zorgen over installatie of beheer

Maak uw medewerkers bewust van securityrisico’s

Een duur alarmsysteem heeft weinig zin als u de achterdeur laat openstaan. Als uw medewerkers zich niet bewust zijn van IT-dreigingen of ze niet kunnen identificeren, kunnen hackers moeiteloos elke securityoplossing omzeilen.

Gepersonaliseerde anti-phishingtraining

Via Managed Security Awareness van Cheops kunnen uw medewerkers een uitgebreide anti-phishing training volgen. We berekenen hoe vatbaar uw medewerkers voor phishing zijn en passen op basis daarvan een het niveau van de trainingscampagne aan.

Met behulp van korte online video’s, mailings en phishingsimulaties maken onze experts uw team wegwijs in het complexe landschap van cybercriminaliteit. Zo werken we samen met uw medewerkers naar een waterdichte IT-security.

Meten is weten

Harde cijfers tonen resultaten, en dat is voor onze security awareness training niet anders. De risicoscores van uw medewerkers worden voortdurend gemonitord naargelang hun reactie op onze phishingsimulaties. Op basis van die risicoscores wordt de algemene score voor uw bedrijf berekend.

Verder kunt u ook uw cijfers vergelijken met die van andere bedrijven binnen uw sector, zodat u een goed beeld kunt krijgen van hoe uw beveiliging tegenover die van uw concurrenten scoort. Als kers op de taart tonen deze cijfers u meteen het rendement van uw inspanningen. Zwart op wit.

Kunnen uw medewerkers phishing herkennen?

Wilt u uw belangrijkste verdedigingslijn versterken? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek met een van onze experten en ga aan de slag!

Een afspraak boeken

Contacteer ons

Benieuwd hoe we uw bedrijf competitiever kunnen maken door IT strategisch in te zetten?
Of hebt u een concrete vraag? We nemen snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.