Managed Security
Awareness

Managed Security Awareness

Bewustmaking en security training voor uw medewerkers

Bent u er zeker van dat uw medewerkers zich niet laten vangen door een phishingmail of dat ze geen onveilige bijlage zullen openen? Beseft u dat de IT-gebruiker de zwakste schakel is in uw security? Via Managed Security Awareness van Cheops beperkt u uw beveiligingsrisico bij uw medewerkers.

Uw voordelen

  • Daling beveiligingsrisico
  • Korte online trainingsmodules
  • Individuele trajecten op maat van elke gebruiker
  • Zelf niets installeren of beheren

Maak uw medewerkers bewust van security risico’s

Een duur alarmsysteem heeft weinig zin als u de achterdeur laat openstaan. Hetzelfde geldt voor uw IT: als uw medewerkers zich niet bewust zijn van IT-dreigingen, kunnen hackers elke security-oplossing omzeilen.

Cybercrime herkennen en voorkomen

Via Managed Security Awareness van Cheops laat u uw medewerkers een uitgebreide phishing training volgen. Met behulp van korte online video’s, mailings en phishingsimulaties leren ze steeds beter om cybercrime te herkennen, rapporteren en voorkomen. We maken uw gebruikers bovendien niet alleen bewust van IT-dreigingen maar ook van bepaalde risicovolle gewoontes.

Cheops Managed Security Awareness

Persoonlijke phishing training op basis van risicoscores

De manier waarop gebruikers reageren op een fake phishingmail beïnvloedt hun individuele risicoscore en bepaalt het niveau van hun gepersonaliseerde trainingscampagne. Het niveau wordt telkens aangepast. Reageert de gebruiker op een veilige manier dan maken we de volgende phishingmail moeilijker te doorzien. Laten ze zich vangen, dan is de volgende mail doorzichtiger. Zo leren uw medewerkers voortdurend bij.

Rapportering met duidelijke ROI

Via een online portaal kunt u zelf de stand van zaken op de voet volgen. Uw IT-afdeling hoeft niets te installeren of beheren. Na afloop van een traject, vergelijken we de risicoscores van de gebruikers met die van de beginsituatie. U ontvangt dan een uitgebreid rapport met duidelijke grafieken en statistieken over de impact van de trainingen en campagnes.

Cheops Webinar Wednesdays

Herbekijk onze webinar rond het bewustmaken van cyberdreigingen bij uw medewerkers.

Herbekijk deze webinar

Meer weten?

Download de brochure over Managed Security Awareness

Download

Contacteer ons

Benieuwd hoe we uw bedrijf competitiever kunnen maken door IT strategisch in te zetten?
Of hebt u een concrete vraag? We nemen snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.