SD-WAN

SD-WAN

SD-WAN: een snel, flexibel en veilig netwerk

SD-WAN is de beste manier om snel verschillende bedrijfslocaties met elkaar te verbinden. Dankzij het centrale beheer verloopt uw dataverkeer efficiënt en veilig.

Uw voordelen

  • Betaalbare oplossing voor krachtige connectiviteit
  • Flexibel en snel nieuwe locaties verbinden
  • Efficiënte beveiliging
  • Centraal beheer van uw dataverkeer

Slim en centraal beheer

SD-WAN staat voor ‘Software-Defined Wide Area Network’. Software-gedefinieerd betekent dat het beheer van het netwerk gebeurt via een aparte software die gescheiden is van de netwerkhardware. Daardoor kunt u gemakkelijker uw volledige netwerk en de verschillende soorten verbindingen centraal beheren en beveiligen. Via het intelligente softwaresysteem kunt u bijvoorbeeld vastleggen welke bedrijfskritieke applicaties voorrang moeten krijgen in uw dataverkeer.

Performant, veilig en betaalbaar

Uw dataverkeer staat onder druk, want nieuwe toepassingen en technologieën verbruiken massa’s gegevens. Mobiele medewerkers, thuiswerk en cloudtoepassingen betekenen bovendien een grote uitdaging voor de beveiliging van uw netwerk. Hebt u alles nog in de hand? Met SD-WAN raakt u het overzicht niet kwijt en werkt iedereen met een performante en veilige verbinding naar de cloud of naar uw datacenter. Bovendien is het een kostenefficiënte oplossing: de totale eigendomskosten liggen een stuk lager dan bij traditionele dataverbindingen.

Overstappen van MPLS naar SD-WAN?

Laat Cheops voor u de TCO berekenen.

Bereken TCO

Flexibel en schaalbaar

Dankzij het centrale netwerkbeheer is het met een SD-WAN ook veel eenvoudiger om het aantal locaties in uw netwerk uit te breiden of net in te krimpen. Het is dan ook de ideale aanpak voor organisaties met veel verschillende en tijdelijke sites. Uw netwerk zal u alvast niet tegenhouden om nieuwe diensten of locaties op te starten.

Meer weten?

Download de brochure

over SD-WAN.

Download

Contacteer ons

Benieuwd hoe we uw bedrijf competitiever kunnen maken door IT strategisch in te zetten?
Of hebt u een concrete vraag? We nemen snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.