Case study: Claeys & Engels maakt medewerkers bewust van IT security met Managed Security Awareness

Case study: Claeys & Engels maakt medewerkers bewust van IT security met Managed Security Awareness

Voor een gerenommeerd advocatenkantoor als Claeys & Engels is het heel belangrijk om gevoelige informatie af te schermen. Om de medewerkers op een efficiënte manier bewust te maken van de risico’s en hen te trainen op het herkennen van phishing mails, doet Claeys & Engels een beroep op de Managed Security Awareness oplossing van Cheops.

“Dit is voor ons de ideale oplossing”, zegt Genkis Gurlek, IT-manager bij Claeys & Engels. “We gaven vroeger ook al regelmatig opleidingen rond gegevensbeveiliging aan onze medewerkers, maar toen organiseerden we alles zelf. Het was altijd heel moeilijk om iedereen samen te krijgen en alle agenda’s vrij te houden voor die trainingen, wat nogal belastend was voor onze medewerkers en onze organisatie.”

Ondersteuning als toegevoegde waarde

“De grootste toegevoegde waarde halen we uit de ondersteunende managed services van Cheops”, vertelt Genkis Gurlek. “Zij organiseren alles en volgen het op, inclusief de rapportering over de campagnes. Als organisatie investeer je soms in een product waar vervolgens niets mee gebeurt. Dankzij de opvolging door Cheops wisten we dat we ook echt resultaten zouden halen. Zij boden ons niet louter een product aan maar wel een complete service. Cheops heeft samen met ons de set-up gedaan, die snel gebeurd was aangezien alles online verloopt.”

Lees de volledige case study

En ontdek hoe Claeys & Engels medewerkers bewust maakt van IT security met Managed Security Awareness.

Lees de case study

Meer inspiratie nodig?

U wilt graag weten op welke manier Cheops bedrijven helpt bij hun groeistrategie? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrieven met praktijkverhalen en tips.