Backup as a Service

Backup as a Service

Uw gegevens zijn veilig, wat er ook gebeurt

Cheops automatiseert de back-up van uw bedrijfsgegevens. Alles wat uw organisatie nodig heeft om te functioneren, blijft op die manier goed bewaard. Wat er ook bij u gebeurt, uw gegevens zijn veilig en u kunt ze snel herstellen als dat nodig is.

Uw voordelen

  • Geautomatiseerde back-up
  • Belangrijke gegevens altijd beschikbaar
  • Gegarandeerde continuïteit
  • Advies en ondersteuning op maat

Gegevensverlies vermijden

Kan uw organisatie nog functioneren wanneer uw bedrijfsgegevens niet beschikbaar zijn? Zonder belangrijke informatie, bijvoorbeeld over uw klanten, producten, bestellingen, voorraad en facturatie is het erg moeilijk om productief te blijven. Wanneer die cruciale gegevens tijdelijk niet beschikbaar zijn of zelfs verloren gaan, kunnen de kosten dan ook erg snel oplopen en krijgt uw bedrijfsimago een grote deuk.

Geautomatiseerde back-up

De back-updiensten van Cheops zijn ideaal voor bedrijven met een virtuele IT-omgeving. Via geautomatiseerde instellingen zorgen we ervoor dat op geregelde tijdstippen een lokale back-up van de volledige omgeving wordt gemaakt, zonder de werking van de systemen te beïnvloeden. De gebruikers ondervinden dus geen enkele hinder. Voor nog meer zekerheid is het ook mogelijk om elke dag automatisch een kopie van alle gewijzigde gegevens over te hevelen naar het datacenter van Cheops.

Cybersecurity Essentials voor Business Managers

Cybersecurity is complexe materie. Ontdek in dit eBook recente IT-security statistieken, de meest voorkomende gevaren en oplossingen.

Download eBook

Waarom back-up uitbesteden?

Door back-up af te nemen als een dienst kunt u erop rekenen dat regelmatig een kopie van uw gegevens wordt genomen en veilig bewaard in ideale omstandigheden – beter dan wanneer u het zelf zou doen.

De grote voordelen van back-up as a service:

  • Gemoedsrust: uw bedrijfskritieke gegevens zijn altijd veilig en uw back-up wordt beheerd door experts.
  • Continuïteit: dankzij snelle herstelmogelijkheden blijven uw productiviteit en uptime ononderbroken doorlopen.
  • Volgens uw noden: Cheops kan zorgen voor de back-up van uw fysieke en/of virtuele servers, lokaal bij u, bij ons in de cloud, of allebei.
  • Controle: via monitoring en duidelijke rapportering weet u zeker dat uw back-up altijd goed verloopt. Voor het beheer betaalt u een vast bedrag per maand.

Meer weten over uw IT-security?

Vraag een security audit aan

Contacteer ons

Contacteer ons

Benieuwd hoe we uw bedrijf competitiever kunnen maken door IT strategisch in te zetten?
Of hebt u een concrete vraag? We nemen snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.