Private Cloud

Private Cloud

De zekerheid van uw eigen cloud

Kiest u voor de private cloud, al dan niet in combinatie met public cloud en Cheops Cloud? Wij helpen u de juiste keuze te maken, ook voor de applicaties en data waarvoor u extra zekerheid wenst.

Uw voordelen

  • Meer controle over uw data
  • Uw eigen IT-infrastructuur
  • Keuze tussen on-premise of off-premise
  • Combineerbaar met managed services

Waarom private cloud?

Private cloud kan een goede oplossing zijn wanneer u meer controle wil over uw data, of wanneer u nog investeringen hebt lopen in uw lokale IT-infrastructuur. In ieder geval weet u met een private cloud altijd precies op welke infrastructuur uw data bewaard zijn. Daardoor hebt u meer zekerheid over de beveiliging en de beschikbaarheid van uw gegevens.

On-premise versus off-premise

Binnen private cloud kunt u nog kiezen uit twee mogelijkheden: een on-premise IT-omgeving, waarbij u gebruikmaakt van hyperconverged infrastructuur die in uw eigen serverruimte staat, of een off-premise opstelling in de Cheops Cloud. In dat laatste geval draaien uw applicaties wel op uw eigen servers maar staat die fysieke infrastructuur in het datacenter van Cheops, waar u geniet van alle voordelen op het vlak van beveiliging en redundantie.

Combinatie met ondersteuning en services

Nog meer zekerheid inbouwen? U kunt bijvoorbeeld een on-premise private cloud combineren met Disaster Recovery as a Service. Zo kunt u altijd rekenen op een uitwijkmogelijkheid in de cloud, als uw lokale systemen het laten afweten. Cheops kan bovendien zorgen voor de monitoring en ondersteuning van uw private cloud, waar de infrastructuur zich ook bevindt. U kunt op elk moment bij onze specialisten terecht voor advies en dienstverlening op maat.

Meer weten over onze cloudoplossingen?

Maak een afspraak met een van onze IT-experts

Maak een afspraak

Contacteer ons

Benieuwd hoe we uw bedrijf competitiever kunnen maken door IT strategisch in te zetten?
Of hebt u een concrete vraag? We nemen snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.