Cheops Cloud

Cheops Cloud

Extra veilig in de Cheops Cloud

In de Cheops Cloud bent u zeker van een perfecte beveiliging, maximale continuïteit en een IT-infrastructuur die u alles biedt wat u op elk moment nodig hebt. De Cheops datacenters staan in België en zorgen ervoor dat u in regel bent met de GDPR.

Uw voordelen

  • Combinatie van cloudinfrastructuur en managed services
  • Integratie met private cloud en public cloud
  • Maximale beveiliging en continuïteit
  • Beheer door externe experts

Waarom de Cheops Cloud?

Met de Cheops Cloud kiest u voor een complete oplossing: niet alleen een cloudinfrastructuur van het hoogste niveau maar ook managed services en koppelingen met de public cloud en uw private cloud. Wij beheren uw data binnen die geïntegreerde omgeving, en u bent er zeker van dat alles voortdurend bereikbaar is.

Belgische datacenters

De fysieke IT-infrastructuur van de Cheops Cloud draait in uiterst beveiligde datacenters in België. U hoeft zich dus nooit af te vragen waar uw data zich bevinden en op welke manier ze bewaard en beveiligd zijn. U krijgt in de Cheops datacenters bovendien de keuze tussen een gedeelde (‘shared’) serverinfrastructuur en een eigen, ‘dedicated’ infrastructuur (colocation).

Integratie met private en public cloud

U wil deels blijven werken met ‘on-premise’ systemen? Dat kan perfect. Cheops zorgt in dat geval voor een naadloze koppeling met de Cheops Cloud. Zo maakt het niet meer uit waar uw data bewaard zijn: alles werkt even goed, en ook de back-up en continuïteit zijn daarmee verzekerd. Hetzelfde geldt voor de public cloud. Werkt u met Microsoft Azure of gebruikt u Office 365? Ook dan integreert Cheops die voor u in de Cheops Cloud. Zo hebt u voor uw hele IT-omgeving een directe lijn naar uw data.

Managed Services

Cheops is voor u het centrale aanspreekpunt waar u altijd terecht kan met IT-vragen. We hebben alle IT-specialisten in huis om uw cloudomgeving voortdurend op te volgen en te optimaliseren. Problemen worden meteen opgelost en we komen elk kwartaal bij u langs voor overleg over onze service. Zo blijft uw IT altijd op topniveau presteren en evolueren met uw business. De Managed Services van Cheops tillen dus uw hele IT-omgeving en -ondersteuning naar een hoger niveau.

Case Study c-Quilibrium

Met AI en de Cheops Cloud zorgt C-Quilibrium voor cash
in uw automaat.

Lees de case study

Contacteer ons

Benieuwd hoe we uw bedrijf competitiever kunnen maken door IT strategisch in te zetten?
Of hebt u een concrete vraag? We nemen snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.