Amazon Web Services (AWS)

De grootste public cloud ter wereld.

Amazon Web Services (AWS)

De grootste public cloud ter wereld.

Amazon Web Services (AWS) is het cloudplatform van de Amerikaanse e-commercegigant Amazon. Wereldwijd is AWS de absolute marktleider onder de public cloud-leveranciers. U werkt al met AWS of u overweegt het? Cheops koppelt uw public cloud omgeving naadloos met de Cheops Cloud of uw on-premise infrastructuur en beheert uw volledige hybride omgeving.

Een public cloud als AWS geeft u alle computerkracht en opslagruimte die u nodig hebt om uw business veilig en flexibel mee te ondersteunen. Het platform heeft dan ook heel wat klanten, van kleine ondernemingen en start-ups tot heel grote bedrijven. Via de Cheops Cloud krijgt u directe toegang tot uw AWS public cloud, zodat alles even snel en betrouwbaar functioneert.

Hybrid cloud: de ideale oplossing

De cloud maakt uw organisatie meer flexibel, innovatief, productief en efficiënt, en levert ook mooie kostenbesparingen. Voor de meeste organisaties is een combinatie van public cloud en private cloud ideaal: de hybrid cloud.

AWS en hybrid cloud

Kiest u voor bepaalde workloads liever voor AWS? Cheops helpt u bij elke keuze en bij de migratie en integratie met uw Cheops Cloud of on-premise servers. Ook als u later wil evolueren naar een andere combinatie, krijgt u van ons alle technische ondersteuning en begeleiding die daarvoor nodig is. Wij zorgen ervoor dat al uw informatie en applicaties voortdurend beschikbaar zijn via uw hybrid cloud zodat uw gebruikers efficiënt en veilig kunnen werken op elke locatie en met elk toestel.

Contacteer ons

Benieuwd hoe we uw bedrijf competitiever kunnen maken door IT strategisch in te zetten?
Of hebt u een concrete vraag? We nemen snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.