Amazon Web Services (AWS)

Amazon Web Services (AWS)

De grootste public cloud ter wereld

Lokale servers, Cheops Cloud of Amazon Web Services? We koppelen alles aan elkaar zodat de locatie van uw data geen rol speelt: alles is even goed en snel bereikbaar via een geïntegreerde omgeving.

Uw voordelen

  • Flexibele capaciteit
  • Betrouwbare services
  • Te combineren met private cloud
  • Cheops Cloud koppelt alles tot één geheel

Wat is Amazon Web Services (AWS)?

Amazon Web Services (AWS) is het cloudplatform van de Amerikaanse e-commercegigant Amazon. Wereldwijd is AWS de absolute marktleider onder de public cloud-leveranciers. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid: Amazon investeert voortdurend in beveiliging, compliance en redundantie.

Hybrid cloud: de ideale oplossing

De cloud maakt uw organisatie meer flexibel, innovatief, productief en efficiënt, en levert ook mooie kostenbesparingen. Voor de meeste organisaties is een combinatie van public cloud en private cloud ideaal: de hybrid cloud.

Waar bewaar ik mijn data?

Hoe past AWS in dat plaatje? We bepalen eerst samen met u welke bedrijfstoepassingen u misschien liever op uw lokale servers laat draaien, welke u overbrengt naar de cloud van Cheops en welke naar de publieke cloud – zoals Amazon Web Services - mogen.

Koppeling van AWS met Cheops Cloud

De Cheops Cloud draait in het perfect beveiligde datacenter van Cheops en kunnen we koppelen met Amazon Web Services. Daardoor maakt het voor uw gebruikers helemaal niets uit waar hun gegevens precies zijn opgeslagen: alles is snel en op een consistente manier bereikbaar, en Cheops staat in voor de ondersteuning van uw volledige cloudomgeving.

Meer weten over onze cloudoplossingen?

Maak een afspraak met een van onze IT-experts

Maak een afspraak

Contacteer ons

Benieuwd hoe we uw bedrijf competitiever kunnen maken door IT strategisch in te zetten?
Of hebt u een concrete vraag? We nemen snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.