Managed Security

 

Betrouwbare en gerichte IT-beveiliging, ook in de cloud

Door de cloud, sociale netwerken en mobiel werken is alles en iedereen voortdurend met elkaar verbonden. Uw bedrijfsnetwerk en -gegevens zijn daardoor steeds moeilijker te beveiligen. Maar ook regelgeving zoals de GDPR heeft een grote impact op de manier waarop u uw IT-omgeving moet beveiligen. Hoe gaat u hiermee om?

Uw voordelen

  • Veilig werken op elke locatie
  • Altijd de nieuwste beveiligingstechnologie
  • Proactief beheer door experts
  • Advies en ondersteuning op maat

Technologie volstaat niet

Uw IT-omgeving beschikbaar houden en toch efficiënt beveiligen is niet eenvoudig en vereist dan ook de juiste expertise. Technologie volstaat niet om moderne cyberdreigingen af te weren. Om veilig te blijven, moet u die technologie ook correct installeren, integreren en permanent proactief laten beheren door experts.

Problemen snel detecteren en oplossen

Als IT-beveiliging niet uw kernactiviteit is, laat u die beter over aan een externe expert. Cheops helpt u uw risico’s in kaart te brengen en ontwerpt een plan voor een betere beveiliging. Vervolgens nemen we uw netwerk proactief in beheer, zodat we problemen snel opmerken en indien nodig onmiddellijk kunnen ingrijpen.

Cybersecurity Essentials voor Business Managers

Cybersecurity is complexe materie. Ontdek in dit eBook recente IT-security statistieken, de meest voorkomende gevaren en oplossingen.

Download eBook

Veilig in de cloud

Wanneer u ervoor kiest uw IT in de Cheops Cloud onder te brengen, hoeft u zich over security helemaal geen zorgen meer te maken. Dankzij toegangscontrole, permanent beheer, robuuste technologie (firewalls, anti-malware, encryptie, …), patch management en een ontdubbelde opstelling zijn uw systemen in ons datacenter veel veiliger dan wanneer u alles zelf in handen zou houden.

Succes bij Intervest

Ontdek hoe Intervest veiliger en mobieler werkt dankzij IT in de cloud en proactief beheer

Lees de case study

Contacteer ons

Benieuwd hoe we uw bedrijf competitiever kunnen maken door IT strategisch in te zetten?
Of hebt u een concrete vraag? We nemen snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.