Desktop as a Service

Altijd het kantoor bij de hand

Veilig en flexibeler werken met een extern beheerde desktop: dat is beter voor uw medewerkers, voor uw klanten en voor uw bedrijfscontinuïteit.

Uw voordelen

  • Veilig en efficiënt mobiel werken
  • Even productief op elke locatie en met elk toestel
  • Positieve impact op uw klantenservice
  • Kritieke data blijven bewaard in de cloud

De voordelen van een virtuele werkplek

Het beheer van de desktopomgeving van uw medewerkers uitbesteden, levert u een grote tijdswinst en een pak meer efficiëntie. Maar er is meer: elke gebruiker kan zijn eigen desktopomgeving inclusief bedrijfsapplicaties gebruiken via eender welk toestel, op gelijk welke locatie.

Een computercrash of diefstal betekent dus geen rampzalig gegevensverlies. Uw bedrijfsgegevens blijven namelijk altijd veilig bewaard en beheerd op de cloudinfrastructuur. Op die manier kunnen uw medewerkers ook heel veilig mobiel werken of privétoestellen gebruiken: u houdt steeds de controle.

Mobiel en flexibel: goed voor medewerkers en klanten

Uw medewerkers hebben dankzij desktop-as-a-service altijd hun bureau bij de hand. Voor hen is het een mooi voordeel dat ze niet gebonden zijn aan een fysieke kantooromgeving of aan een bepaald toestel om te kunnen werken. Ze krijgen daardoor veel meer flexibiliteit om hun taken op elke locatie - op kantoor, onderweg of thuis - op te volgen. Diezelfde flexibiliteit is daarnaast ook positief voor de service aan uw klanten: zij kunnen rekenen op een grotere beschikbaarheid van hun contactpersonen en een snellere dienstverlening.

U wil uw medewerkers meer mobiel laten werken? Lees hier hoe u dat aanpakt: in vier stappen naar veilig en efficiënt mobiel werken.

Lees het succesverhaal van EVBox

En ontdek hoe EVBox het verschil maakt dankzij de cloud.

Lees de case study

Contacteer ons

Benieuwd hoe we uw bedrijf competitiever kunnen maken door IT strategisch in te zetten?
Of hebt u een concrete vraag? We nemen snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.