Maak kennis met Charline,

Onze Teamlead Sales Support

Wat doe je bij Cheops?

Als Teamlead Sales support help ik klanten om hun IT-omgeving zo goed mogelijk te ondersteunen. De klanten komen bij ons team terecht met bijvoorbeeld vragen rond de aankoop van hardware, software en licenties. We geven advies en kijken samen met de klanten wat de meest geschikte oplossing is voor hen.

Wat zijn de kwaliteiten die je moet hebben in je job?

De grote uitdaging in deze functie is dat er heel veel tegelijkertijd binnenkomt. Het is dus belangrijk dat je prioriteiten kan stellen en ervoor zorgt dat je alles tot een goed einde brengt. Je moet vooral heel klantgericht zijn, daarnaast ook administratief sterk zijn en kunnen multitasken. En natuurlijk affiniteit hebben met IT. Ik heb IT altijd al interessant gevonden.

Hoe heb je Cheops leren kennen?

Mijn parcours is een beetje atypisch. Ik heb een opleiding leerkracht secundair onderwijs gevolgd, maar ik heb nooit voor de klas gestaan. Ik ben in IT terechtgekomen door als training manager opleidingen te geven over softwarepakketten en uiteindelijk ben ik in de sector gebleven. Op een gegeven moment zag ik de vacature van Cheops voor Teamlead en dat sprak me enorm aan, dus besloot ik te solliciteren en er was meteen een goede klik.

Waarom heb je voor Cheops gekozen?

Cheops is een bedrijf met een duidelijke visie en plan, dat vind ik belangrijk. Daarnaast vind ik het heel fijn om een leidinggevende functie uit te oefenen. De afgelopen jaren heb ik veel bijgeleerd en ben ik ook gegroeid in mijn functie.  Ik ben eindverantwoordelijke voor mijn team en tegelijkertijd behoud ik ook een uitvoerende rol, waardoor ik voeling blijf hebben met de dagdagelijkse werking. Die afwisseling zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft en steeds bijleert.

Wat zijn je ambities?

We zijn een heel service gericht bedrijf. Mijn uitdagingen liggen in de implementatie van een nieuw ERP-pakket en in het nog meer klantgericht werken door ook extern de klanten te gaan bezoeken. Zo kunnen we nog meer in dialoog gaan en onze samenwerking nog verder optimaliseren.

Wat betekent ‘agile’ voor jou?

Cheops is een bedrijf dat voortdurend inspeelt op de veranderingen in de markt, dat zichzelf steeds opnieuw heruitvindt en zich zo klaar maakt voor de toekomst. In onze job proberen we ook telkens het beste van onszelf te geven en de beste versie van ons team te zijn. Dan moet je jezelf in vraag durven stellen en jezelf steeds willen verbeteren.