Maak kennis met Atan,

1 van onze Support Engineers

Wat doe je bij Cheops?

Als consultant bij Cheops werk ik bij één van onze klanten en vervul ik daar een Support functie. Momenteel doe ik Support voor eindgebruikers, voornamelijk desktop support, deployments en alles rond telewerk.

 

Wat zijn de kwaliteiten die je moet hebben in je job?

Het is belangrijk dat je je makkelijk kan aanpassen aan de processen van het bedrijf waar je aan het werk bent. Ook betrokkenheid tonen, ingaan op de wensen van de klant en het bedrijf helpen verbeteren. Dat betekent ook een stuk eigen inbreng, meedenken over oplossingen. Verder is het van groot belang dat je bereid bent om steeds bij te blijven aangezien IT en technologie nooit stil staan. Zelf heb ik een opleiding netwerkbeheer gevolgd en breid ik de kennis die ik heb vergaard steeds verder uit. Het begin is lastig, maar eens je linken kan leggen, gaat het snel.

Hoe heb je Cheops leren kennen?

Via een vriend van me, die was aan de slag bij Cheops en raadde mij aan om ook te solliciteren. Ik kende Cheops al van naam, vooral door de Cheops wagens die ik regelmatig tegenkwam.

Waarom heb je voor Cheops gekozen?

Om te beginnen was het contact bij mijn interview enorm aangenaam. Cheops was het meest bezig met wie je bent: zien wij jou als persoon bij Cheops passen, is dit iets voor jou? Ook is de communicatie heel open, duidelijk en persoonlijk. Iedereen is aanspreekbaar. Je krijgt veel kansen om bij te leren, wat in onze sector echt belangrijk is. En er worden er tal van leuke activiteiten voorzien om de binding met elkaar en het bedrijf te behouden.

Wat zijn je ambities?

Ik wil graag verder als consultant werken om op deze manier de IT-wereld beter te leren kennen. Later wil ik doorgroeien naar System Administrator. Momenteel toets ik nog af waar mijn interesse het meeste ligt, want zowel systemen als netwerken spreken mij enorm aan.

 

Wat betekent “Master” voor jou?

Zoals in de oosterse vechtkunsten is een master iemand die beheerst en doordacht is en zijn kennis overdraagt aan anderen. Ik vind het belangrijk dat je nooit stopt met leren. IT is iets waarbij je zowel de details als het geheel moet begrijpen. Als je verdiept op 1 aspect geeft dit je bijna automatisch meer kennis en inzicht in andere aspecten van IT. Ik wil dan ook graag de werking achter alles kunnen zien en vatten, omdat het me enorm veel voldoening geeft.