Maak kennis met Yannick,

een van onze Software Engineers

Wat doe je bij Cheops?

Ik ben Software Engineer en doe meestal lange termijnprojecten op locatie, bij de klant. Van daaruit help ik mee om applicaties van de klant te programmeren.

Wat zijn de kwaliteiten die je moet hebben in je job?

In mijn functie moet je in eerste instantie gedreven zijn om tot het uiterste te gaan voor je klant, want die is koning. Het gaat erom dat je steeds op zoek gaat naar de beste oplossingen. Je hebt tenslotte als consultant het imago van Cheops in handen. Daarnaast moet je ook zelfstandig kunnen werken, want als consultant werk je vaak als enige persoon van Cheops in een andere omgeving. Tot slot is het belangrijk dat je jezelf continu wil verbeteren. Daarvoor kan je allerlei trainingen volgen. Als jij de drive hebt en kansen wil pakken om jezelf te laten groeien, dan kan dat hier.

Wat is je persoonlijke ambitie?

Ik heb de fietsmicrobe te pakken. Elk uur van mijn vrije tijd probeer ik op mijn fiets door te brengen. Ik ben lid van een fietsclub en combineer racefietsen met mountainbiken. Bij het fietsen is doorzettingsvermogen belangrijk, je moet steeds een doel voor ogen houden en risico’s durven nemen bij afdalingen. Mijn gedrevenheid pas ik dus ook toe in mijn passie. Het is mijn ambitie om de Galibier en de Mont Ventoux te rijden.

Wat zijn je ambities binnen Cheops?

Mijn voornaamste ambitie bij Cheops vandaag is ervaring opbouwen, bijleren en verder groeien in mijn job. Zodat ik steeds beter word.

Waarom heb je voor Cheops gekozen?

Ik heb toegepaste informatica gestudeerd en had dus sowieso interesse in IT. Van bij het eerste contact met Cheops, leek het me een zeer fijn bedrijf met fijne mensen. Ondertussen ben ik hier anderhalf jaar en werk ik heel graag bij Cheops. Het is op alle vlakken een topbedrijf: je werkt op interessante projecten, er is veel ondersteuning van je collega’s en iedereen heeft het beste met je voor.