Testimonial

Philippe - Network Engineer

Als network engineer verzorg ik het netwerkonderhoud en rol ik ICT-projecten uit bij een belangrijke klant. Switches, draadloze connecties en firewalls hebben voor mij geen geheimen meer. Ik maak echt deel uit van de ICT-afdeling van onze klant, die centraal en servicegericht een wereldwijde afdeling van deze multinational bedient. Dat maakt dat ik regelmatig ook besprekingen heb in de hoofdvestiging in Duitsland.

 
Waarom heb je destijds gekozen voor Cheops?

Ik ben sinds 2010 aan de slag bij Cheops. Toen ik met het bedrijf in contact kwam, zag ik dat Cheops een stabiel bedrijf was dat zijn mensen toekomstperspectieven biedt en ook opleidingen geeft. Van bij de start was het duidelijk dat er interessante projecten in het vooruitzicht lagen. De ligging en bereikbaarheid in het Antwerpse waren eveneens mooi meegenomen.

Testimonial Philippe
Waarom werk je graag bij Cheops?

Wat ik fijn vind is de vlotte communicatie tussen personeel en managers en de manier waarop de zaken worden opgevolgd. Cheops investeert bovendien in innovatie en zorgt ervoor dat je mee kan blijven dankzij trainingen en certificaties.

Ook de strategie en perspectieven van het bedrijf zelf worden naar het personeel toe open gecommuniceerd. Een goede samenwerking binnen het team, in combinatie met een gevoel van samenhorigheid, is het recept voor een aangename werksfeer.

 
Waarom moet iemand bij Cheops komen werken?

In de eerste plaats: toffe collega’s en mooie projecten. Cheops is een bedrijf waar je vooruit kan raken als je wil en de ambitie hebt. Je kan hier je IT-kennis uitdiepen en op die manier snel doorgroeien. Als werkgever is Cheops een correct bedrijf.

Solliciteer nu
  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.