Servers

Servers

Uw servers verdienen de beste zorgen

Advies nodig over uw serverinfrastructuur? Cheops helpt u correct in te schatten hoe kritiek ieder onderdeel van uw IT-omgeving is en hoe alles afstemt op uw ambities als onderneming.

Uw voordelen

  • Serveromgeving afgestemd op uw business
  • Strategisch advies, implementatie en beheer
  • Keuze tussen on-premise en off-premise
  • Integratie en beheer via de Cheops Cloud

De ideale serveromgeving

Een goede analyse van uw bestaande serveromgeving is heel belangrijk. Op basis daarvan ontwerpen we voor u de ideale serveromgeving die een hogere beschikbaarheid garandeert, meer continuïteit biedt en in totaal minder kost.

Eigen servers of niet?

Vaak is het interessant om niet langer te investeren in eigen servers maar om te gaan voor een serveromgeving via de cloud. Hebt u toch nog eigen hardware, dan moet u ook nog beslissen of u die systemen in uw eigen datacenter onderbrengt of ze liever onderbrengt op een extra veilige locatie zoals het Cheops datacenter.

De meeste bedrijven werken met een combinatie van de verschillende mogelijkheden. Cheops kan uw eigen infrastructuur perfect koppelen met de public cloud en alles voor u beheren binnen de Cheops Cloud.

Strategische aanpak is belangrijk

We kijken altijd verder dan de technologie en denken mee in functie van uw business. Zo blijft IT niet alleen een broodnodige ondersteuning maar ook een springplank voor uw onderneming. Lees meer over onze aanpak om uw business te versterken.

Cybersecurity Essentials voor Business Managers

Cybersecurity is complexe materie. Ontdek in dit eBook recente IT-security statistieken, de meest voorkomende gevaren en oplossingen.

Download eBook

Contacteer ons

Benieuwd hoe we uw bedrijf competitiever kunnen maken door IT strategisch in te zetten?
Of hebt u een concrete vraag? We nemen snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.