Networking & Security

Een hogere productiviteit dankzij
een performant en veilig netwerk.

U wilt voorkomen dat uw medewerkers en uw activiteiten hinder ondervinden door een te traag netwerk? Cheops kan de beveiliging en de prestaties van uw netwerk op afstand monitoren en problemen snel oplossen.

De oorzaak van netwerkproblemen opsporen

Netwerkproblemen? Meestal gaan de klachten over een te traag netwerk. Voor veel bedrijven is de concrete oorzaak van die vertraging erg moeilijk op te sporen. Is er een virus dat het netwerk belast? Vraagt de verwerking van spam onnodig veel bandbreedte? Presteert een switch ondermaats? Hebben back-up of storage een te grote impact? Cheops achterhaalt voor u de oorzaak van de netwerkvertraging en zorgt voor een blijvende oplossing.

Een snel netwerk is belangrijk voor de werknemerstevredenheid

De snelheid en veiligheid van uw netwerk hebben een grote invloed op de productiviteit en tevredenheid van uw medewerkers. Ook de continuïteit van uw bedrijf hangt af van een goed functionerend netwerk. De lat wordt bovendien steeds hoger gelegd. Voldoet uw bedrijfsnetwerk nog aan de eisen van uw medewerkers en uw klanten of kan en moet het een stuk beter?

Managed Services voor meer snelheid, veiligheid en uptime

Om problemen te voorkomen en geen tijd te verliezen met brandjes blussen, kunt u het beheer van uw netwerk, inclusief de beveiliging, volledig uitbesteden. U bent dan zeker van de beste opvolging, een waterdichte beveiliging, optimale prestaties en een maximale uptime. Ongewenste mails – spam en virussen – houden we tegen nog voor ze op uw mailserver terechtkomen. De nieuwste patches en updates worden altijd meteen op uw systemen geïnstalleerd. Zo hoeft u zich helemaal geen zorgen meer te maken over uw netwerk en gaat alle aandacht naar de ontwikkeling van uw business.

Lees meer over de Managed Services van Cheops.

Hoe gezond is uw IT omgeving?

Doe de test en krijg meteen een adviesrapport op maat.

Doe de test

Contacteer ons

Benieuwd hoe we uw bedrijf competitiever kunnen maken door IT strategisch in te zetten?
Of hebt u een concrete vraag? We nemen snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.