Networking & Security

Networking & Security

Een hogere productiviteit dankzij een snel en veilig netwerk

Hindert een te traag netwerk uw medewerkers en uw activiteiten? Cheops kan de beveiliging en de prestaties van uw netwerk op afstand monitoren en problemen snel oplossen.

Uw voordelen

  • Netwerkproblemen opsporen, voorkomen en oplossen
  • Hogere werknemerstevredenheid en productiviteit
  • Betere klantenservice
  • Managed Services voor optimale snelheid en beveiliging

De oorzaak van netwerkproblemen opsporen

Netwerkproblemen? Meestal gaan de klachten over een te traag netwerk. Voor veel bedrijven is de concrete oorzaak van die vertraging erg moeilijk op te sporen. Is er een virus dat het netwerk belast? Vraagt de verwerking van spam onnodig veel bandbreedte? Presteert een switch ondermaats? Hebben back-up of storage een te grote impact? Cheops achterhaalt voor u de oorzaak van de netwerkvertraging en zorgt voor een blijvende oplossing.

Een snel netwerk is belangrijk voor de werknemerstevredenheid

De snelheid en veiligheid van uw netwerk hebben een grote invloed op de productiviteit en tevredenheid van uw medewerkers. Ook de continuïteit van uw bedrijf hangt af van een goed functionerend netwerk. De lat wordt bovendien steeds hoger gelegd. Voldoet uw bedrijfsnetwerk nog aan de eisen van uw medewerkers en uw klanten of kan en moet het een stuk beter?

Een performant, veilig en flexibel netwerk?

Ontdek de voordelen van SD-WAN.

Lees meer

Managed Services voor meer snelheid, veiligheid en uptime

Om problemen te voorkomen en geen tijd te verliezen met brandjes blussen, kunt u het beheer van uw netwerk, inclusief de beveiliging, volledig aan ons uitbesteden. U bent dan zeker van de beste opvolging, een waterdichte beveiliging, optimale prestaties en een maximale uptime. Ongewenste mails – spam en virussen – houden we tegen nog voor ze op uw mailserver terechtkomen. De nieuwste patches en updates worden altijd meteen op uw systemen geïnstalleerd. Zo hoeft u zich helemaal geen zorgen meer te maken over uw netwerk en gaat alle aandacht naar de ontwikkeling van uw business.

Meer weten?

Ontdek alle voordelen van de Cheops Managed Services.

Contacteer ons

Contacteer ons

Benieuwd hoe we uw bedrijf competitiever kunnen maken door IT strategisch in te zetten?
Of hebt u een concrete vraag? We nemen snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.