Onze IT & Business Technology Services verhogen het aanpassingsvermogen en de weerbaarheid van uw bedrijf. Zo kan uw onderneming crisissen het hoofd bieden en voorop blijven in een steeds veranderende wereld.

Geen eigen investeringen

Via de cloudoplossingen van Cheops maakt u gebruik van de laatste technologie zonder zelf te investeren in de aankoop en het onderhoud. Bovendien betaalt u enkel voor hetgeen u gebruikt. Doordat de Cheops Cloud kan dienen als uitwijkmogelijkheid, hoeft u zelf ook geen extra locatie te voorzien voor disaster recovery en zijn uw data altijd beschikbaar.

Cheops Webinar Wednesdays

Schrijf je vandaag nog in voor onze webinars die de weerbaarheid van uw business helpen te verhogen.

Inschrijven

Veilig telewerken

Met de juiste IT-middelen en een goede omkadering wordt telewerken voor uw onderneming een echte troef waarmee u uw bedrijfscontinuïteit in alle omstandigheden veilig stelt. Uw medewerkers zijn dan namelijk niet afhankelijk van de kantooromgeving om efficiënt te kunnen werken en uw klanten krijgen altijd dezelfde service.

Grote flexibiliteit

IT-experts aanwerven en aan boord houden is niet eenvoudig. Het is ook onmogelijk om over elk IT-aspect zelf expertise in huis te hebben. Hebt u tijdelijk een IT-specialist nodig of zoekt u ondersteuning op langere termijn? Aangezien we bij Cheops zelf onze resources kunnen plannen en inschakelen, krijgt u veel meer flexibiliteit om te kiezen voor de juiste kennis op elk moment.

Op maat van uw budget

Veel bedrijven versnellen vandaag hun digitale transformatie. Bij Cheops kunt u terecht voor een realistische roadmap van de ideale weg die u met uw IT kunt volgen. Onze financiële oplossingen zorgen er bovendien voor dat u uw IT-projecten kan versnellen zodra daar behoefte aan is en niet pas op het moment dat uw budget dat toelaat. Door over te stappen naar een 'as a service'-model kunt u uw cashflow verbeteren en beschikt u altijd over de nieuwste IT-infrastructuur en technologieën.

Meer inspiratie nodig?

U wilt graag weten op welke manier Cheops bedrijven helpt bij hun groeistrategie? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrieven met praktijkverhalen en tips.