Business Continuity

Business Continuity

Bedrijfscontinuïteit voor een grotere veerkracht

Business continuity betekent dat uw bedrijf zo goed mogelijk blijft functioneren, ook bij problemen of incidenten. Uw medewerkers kunnen altijd doorwerken, uw kritieke bedrijfsprocessen blijven lopen en u hebt voortdurend toegang tot uw bedrijfsdata.

Uw voordelen

  • Gegarandeerde beschikbaarheid van data
  • Continue productiviteit en klantenservice
  • Hogere veerkracht van uw onderneming
  • IT-problemen voorkomen of snel oplossen

De belangrijkste processen in uw onderneming zijn afhankelijk van IT-systemen. Een onverwachte gebeurtenis zoals een (natuur)ramp, een menselijke fout, cybercriminaliteit of een pandemie kan de werking van uw bedrijf dan ook in gevaar brengen. Door te investeren in business continuity versterkt u dus de weerbaarheid en de veerkracht van uw onderneming.

Business Continuity: technologie en beheer

Cheops zorgt ervoor dat uw IT het nooit laat afweten: beveiliging tegen ongewenste indringers, betrouwbare netwerkverbindingen en een extra veilig en volledig redundant datacenter. Daar komt nog bij dat we alles voortdurend monitoren zodat we eventuele problemen doorgaans al oplossen voor u ze opmerkt.

Productiviteit en klantenservice zonder onderbreking

Al die technologie en diensten hebben één hoofddoel: ervoor zorgen dat uw business blijft draaien – dat uw medewerkers altijd productief blijven en dat uw klanten altijd bij u terecht kunnen. Daar gaat het om wanneer u een goed draaiend bedrijf wil. IT die hapert is absoluut te vermijden.

Cheops helpt u graag om uw business voortdurend up-and-running te houden dankzij preventieve maatregelen om downtime te voorkomen en met reactieve maatregelen om in probleemsituaties snel terug online te zijn zonder dataverlies. Zo kunt u de impact op uw omzet en productiviteit tot een minimum beperken.

Productiviteit en klantenservice zonder onderbreking

Cheops helpt u graag om uw business voortdurend up-and-running te houden. We nemen preventieve maatregelen om downtime te voorkomen en reactieve maatregelen om in probleemsituaties snel terug online te zijn zonder dataverlies. Dankzij onze Managed Services kunt u de impact op uw omzet en productiviteit tot een minimum beperken.

Meer weten over business continuity?

We nemen snel contact met u op

Contacteer ons

Contacteer ons

Benieuwd hoe we uw bedrijf competitiever kunnen maken door IT strategisch in te zetten?
Of hebt u een concrete vraag? We nemen snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.