Waarom werken bij Cheops

 

Bij Cheops maak je deel uit van een dynamische organisatie waar veel ruimte is voor initiatief en nieuwe ideeën.

Onze bedrijfscultuur is warm, persoonlijk en ambitieus. Hier ben je geen nummer maar een belangrijke schakel in het groeiproces van de organisatie.

Interne communicatie en teamactiviteiten

Regelmatig organiseren we ‘Back-To-School’-sessies zodat iedereen up-to-date blijft over de laatste technologische nieuwigheden. We gebruiken ons intern sociaal bedrijfsnetwerk om onze medewerkers permanent op de hoogte te houden van nieuwtjes binnen en buiten het bedrijf. Zo houden we ook contact met medewerkers die bij onze klanten ter plaatse werken. Uiteraard komen we van tijd tot tijd met iedereen samen voor een leuke teamactiviteit om elkaar in een andere omgeving nog beter te leren kennen.

Opleiding en erkenning

Jouw carrière heb je in eigen handen.  Dankzij een ruim trainingaanbod binnen onze Cheops Academy en een opleidingplan op maat, krijg je alle kansen om je loopbaan actief te sturen. Dat gebeurt in een persoonlijke sfeer waar altijd ruimte is voor coaching en overleg.

Je inzet en je talent worden erkend met een competitief salarispakket, inclusief extralegale voordelen en een representatieve bedrijfswagen voor mobiele medewerkers.

Een stabiele werkgever om trots op te zijn

Cheops is al 7 jaar op rij Trends Gazelle in de categorie Middelgrote Ondernemingen. Dat getuigt van financiële gezondheid en stabiliteit. Als medewerker kan je met recht en reden trots zijn dat je deel uitmaakt van onze groeiende en ambitieuze organisatie.

Onze waarden 'Client Centricity', 'Confidence', 'Clarity' en 'Cutting Edge' zijn geen holle woorden: ze keren jaarlijks terug tijdens het evolutiegesprek, het functioneringsgesprek, de werknemerstevredenheidsenquête tot in het klanttevredenheidsonderzoek. Het zijn  de fundamenten van de manier waarop we werken en samenwerken. Als jij aan die waarden dezelfde betekenis geeft als wij, dan zijn we er zeker van dat je hier ‘thuis’ zal komen.

Maak kennis met je collega's

Misschien krijg je graag al een eerste indruk van je toekomstige collega’s. Benieuwd naar wat ze te vertellen hebben over hun job bij Cheops? Zo hoor je het uit de eerste hand.

Met alle vragen over werken bij Cheops kan je steeds contact opnemen met onze HR dienst of Conny Busschaert via jobs@cheops.com of via +32 3 880 23 00.

Spontane sollicitatie

Wil je graag werken in een ambitieus bedrijf op mensenmaat? Neem contact met ons op, ook als je je niet meteen terugvindt in onze huidige vacatures. Zo kunnen we je snel contacteren als we een interessante job voor jou hebben.

Wil je spontaan solliciteren of heb je vragen over werken bij Cheops?

Mail naar onze HR-afdeling