Case study: Cheops stoomt
advocaten van Laurius klaar
voor het nieuwe werken

Laurius is een advocatenkantoor gespecialiseerd in Corporate (M&A), Litigation en Real Estate. Zonder papier, mobiel, en voorzien van snelle hard- en software: dat was de visie van Laurius op de ideale IT-omgeving. Het kantoor, dat een 20-tal advocaten telt in Antwerpen en Brussel, voerde een audit uit die wees op de noodzaak om haar IT-omgeving volledig te upgraden. De gelegenheid werd aangegrepen om met Cheops de volledige organisatie klaar te stomen voor het nieuwe werken.

Bea de Waal, Office Manager bij Laurius: “De audit die Cheops verzorgde heeft de pijnpunten blootgelegd. We wisten dat we onze IT-omgeving moesten upgraden, maar hun analyse stelde scherp wat er precies moest gebeuren.” Het ging met name om hardware en verschillende beveiligingssystemen die aan vervanging toe waren en de algemene prestaties van de applicaties.

Naast het upgraden van de lokale IT-omgeving en het opslaan van de backupgegevens in de Cheops Cloud doet Laurius voortaan ook een beroep op Cheops voor het proactief beheer van haar nieuwe hybrid cloud omgeving en het mee helpen bepalen van haar IT roadmap.

Hoe creëert u een Modern Workplace voor uw medewerkers?

In deze blogpost lijsten we de vier belangrijkste eigenschappen op

Lees blogpost

Volledig klaar voor het nieuwe werken

Bea de Waal: “Cheops is volledig mee met de laatste ontwikkelingen in IT. Dat was voor ons ook zeer belangrijk. Het is mede dankzij hun technologisch leiderschap dat we de prestaties en ondersteuning van onze IT-omgeving en medewerkers naar een hoger niveau hebben kunnen tillen.”

Een van die recente ontwikkelingen is de cloud. Meer en meer bedrijven vertrouwen tegenwoordig op de cloud voor hun IT-operaties en gegevensopslag. Performantie en betrouwbaarheid waren voor Laurius noodzakelijk. Daarom werd er gekozen voor een hybride cloud omgeving met Office 365. Alle Office-toepassingen werden volledig naar de cloud gemigreerd zodat gebruikers nu volledig mobiel kunnen werken en ook op andere locaties naadloos inloggen. Dit komt hun productiviteit en flexibiliteit ten goede.

Lees de volledige case study

En ontdek hoe Laurius volledig klaar is voor het nieuwe werken

Lees case study

Meer inspiratie nodig?

U wilt graag weten op welke manier Cheops bedrijven helpt bij hun groeistrategie? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrieven met praktijkverhalen en tips.