Momenteel beschikbare IT-profielen

De profielen hieronder zijn op korte termijn beschikbaar. Vindt u niet direct het gezochte profiel in de lijst, geef ons gerust een seintje en wij helpen u graag verder. Voor meer informatie, contacteer het Managed Staffing-team via info@cheops.com.

 

Gedreven bachelor met passie voor virtualisatie

Met zijn bachelordiploma in IT op zak ging deze jongeman aan de slag bij een internationaal bedrijf. Hij groeide daar snel door naar system administrator en richtte zich vooral op Windows Server en VMWare. Cheops bleek voor hem het ideale bedrijf om zijn carrière verder te zetten. Deze consultant is heel erg flexibel en vlot in de omgang, waardoor hij zich snel zal integreren in eender welk team.

 

Network engineer met 17 jaar ervaring

Deze industrieel ingenieur ontdekte al snel zijn passie voor networking. Intussen heeft hij hier al een zeer uitgebreide expertise in opgebouwd. Cisco kent hij vanbinnen en vanbuiten. HIj behaalde dan ook zijn certificaten op CCNP niveau. Omwille van zijn rustige, empathische persoonlijkheid kreeg hij al de kans om als teamlead aan de slag te gaan.

 

Klantgerichte support engineer

Met 15 jaar ervaring in verschillende support functies, weet deze consultant als geen ander hoe hij end users op de meest efficiënte manier kan ondersteunen. Hij werkte al vaak op een service desk, maar ook als field engineer. Zijn technische expertise gaat dan ook heel breed. Hij heeft ervaring met migraties, roll out projecten en troubleshooting op 1st en 2nd line.

 

Tweetalige system administrator met people management skills

Deze consultant heeft bijna 20 jaar ervaring in IT. Zijn expertise bevindt zich vooral op het vlak van Windows Server. Daarnaast behaalde hij ook het ITIL en Prince 2 certificaat. De laatste jaren ontdekte hij zijn passie voor coördineren en people management. Door zijn perfecte tweetaligheid (NL/FR) en sterke communicatieve skills vindt deze consultant overal snel zijn weg.

Contacteer ons

Benieuwd hoe we uw bedrijf competitiever kunnen maken door IT strategisch in te zetten?
Of hebt u een concrete vraag? We nemen snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.