Online samenwerken met
Microsoft Teams.
Hoe ga je snel van start?

Online samenwerken met Microsoft Teams, hoe ga je snel van start?

Online vergaderen, samenwerken aan een document, chatten en bellen: dat kan allemaal met Microsoft Teams. Ook meetings met klanten kunt u op die manier heel efficiënt op afstand organiseren. We leggen hieronder uit hoe uw medewerkers snel van start kunnen gaan.

Als uw medewerkers regelmatig thuiswerken, is het belangrijk dat ze goede tools hebben voor online communiceren en samenwerken. Zo kunnen ze efficiënt hun taken blijven opvolgen en contact houden met collega’s en klanten. Via Teams kunnen ze bijvoorbeeld ook met video vergaderen, wat de online meeting toch altijd persoonlijker maakt.

Extra handig is dat alle functies in Microsoft Teams geïntegreerd zijn. De gebruikers vinden hun video calls, gesprekken, taken en documenten allemaal terug op hetzelfde online platform. Bovendien kunnen ze ermee werken via elk toestel – smartphone, tablet of computer. Op die manier zijn ze helemaal niet gebonden aan een vaste locatie.

Webinar

Schrijf je vandaag nog in voor onze webinars.

Inschrijven

Verschillende opties om te werken met Teams

Heeft uw bedrijf al een Office 365 account waarin Teams zit inbegrepen, dan kunnen uw medewerkers meteen aan de slag. De functies zijn heel gebruiksvriendelijk maar indien nodig vinden ze een handige uitleg in de beknopte online videotraining (in het Nederlands) van Microsoft. In de uitgebreide Engelstalige Microsoft Teams training library staat nog meer informatie, ook voor IT-beheerders.

Hebt u nog geen toegang tot Teams? Dan kunt u kiezen voor een gratis basisversie met beperkte functionaliteit. Opteert u meteen voor alle functies van Microsoft Teams om op langere termijn de efficiëntie en flexibiliteit van uw organisatie te vergroten? Cheops helpt u graag bij de keuze van de beste versie en de introductie in uw organisatie.

Cheops Webinar Wednesdays

Schrijf je vandaag nog in voor onze webinar reeks.

Inschrijven

Meer inspiratie nodig?

U wilt graag weten op welke manier Cheops bedrijven helpt bij hun groeistrategie? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrieven met praktijkverhalen en tips.