Maak kennis met Steven,
System Engineer

Maak kennis met Steven,
System Engineer

Onze medewerkers aan het woord. Om hun drijfveren beter te leren kennen, vroegen we meer over hun rol bij Cheops en welke persoonlijke ambities en interesses ze hebben. Ontdek het verhaal van Steven.

Wat doe je bij Cheops?

Ik werk als externe consultant in een team van zeven. Concreet doe ik voor de helft van mijn tijd first line support voor allerlei standaardproblemen. De rest van mijn tijd krijg ik de vrijheid om uit te zoeken wat er beter kan. Mijn expertise ligt in de producten van Microsoft.

Hoe ben je bij Cheops terechtgekomen?

Bij mij is de passie voor IT uit mijn hobby gekomen. Ik speel graag computer games, en wilde altijd weten waarom iets werkte op een bepaalde manier. Die nieuwsgierigheid is wel belangrijk. Ook vandaag nog. Je moet steeds op zoek willen gaan naar nieuwigheden en bijblijven met de technologieën. Ik ben mijn passie gaan studeren en heb een Bachelor Systeem- en Netwerkbeheer op zak. Van zodra ik mijn diploma had, ben ik bij Cheops gaan solliciteren en de klik zat meteen goed.

Wat is je persoonlijke ambitie?

Mijn ambitie is om extra certificering te halen. Dat wordt ook ondersteund door Cheops, maar het studeren moet je natuurlijk zelf doen, in je eigen tijd. De grootste kracht van Cheops ligt voor mij in het feit dat we allemaal experts zijn in ons gebied. Er zijn maar weinig bedrijven die zo gefocust zijn op de knowhow van mensen en het plaatsen van talent waar het ‘t meest tot zijn recht komt.

Streef jij ook naar groei en succes?

Boost je carrière bij Cheops en solliciteer vandaag.

Bekijk vacatures

Meer inspiratie nodig?

U wilt graag weten op welke manier Cheops bedrijven helpt bij hun groeistrategie? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrieven met praktijkverhalen en tips.