Maak kennis met Jurgen,
Software Engineer

Maak kennis met Jurgen,
Software Engineer

Onze medewerkers aan het woord. Om hun drijfveren beter te leren kennen, vroegen we meer over hun rol bij Cheops en welke persoonlijke ambities en interesses ze hebben. Ontdek het verhaal van Jurgen.

Wat doe je bij Cheops?

Momenteel werk ik in een team van zeven Java Developers die applicaties ontwikkelen voor de IT van onze klant. Als Software Engineer is het belangrijk dat je de link kan leggen tussen de functionele requirements en hoe je dat naar een applicatie vertaalt. Je moet dingen in vraag durven stellen om tot de beste oplossingen te komen.

Hoe ben je bij Cheops terecht gekomen?

Ik heb een Bachelor Elektronica ICT, dat is zeker nuttig om de basis onder de knie te krijgen, maar de specifieke programmeertaal, die leer je achteraf op de job. Ik heb voor Cheops gekozen omdat het een bedrijf is dat rekening houdt met wie je bent als persoon en wat je zelf belangrijk vindt. Tot nu toe is dat voor mij een heel goede keuze geweest.

Wat is je persoonlijke ambitie?

Het is de technofilie die de passie voor mijn job en voor het draaien verbindt. Ik vind het heel boeiend om te zien hoe snel de wereld van applicaties evolueert, en dankzij mijn job heb ik de kans om bij te blijven met de laatste trends. Ook als DJ, hoe mengpanelen werken enzo, daar komt inzicht in technologie bij kijken. In mijn vrije tijd ben ik DJ en speel ik regelmatig op events. Al van kinds af ben ik gefascineerd door technologie en muziek. Ik kon uren naar muziek luisteren en liedjes uitzoeken. Ook bij het uitgaan later, keek ik altijd op naar de DJ. Dat wilde ik ook kunnen. Het is begonnen met een klein draaitafeltje, maar het is een beetje uit de hand gelopen. En liefde voor muziek natuurlijk, die moet er ook zijn.

Streef jij ook naar groei en succes?

Boost je carrière bij Cheops en solliciteer vandaag.

Bekijk vacatures

Meer inspiratie nodig?

U wilt graag weten op welke manier Cheops bedrijven helpt bij hun groeistrategie? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrieven met praktijkverhalen en tips.