Maak kennis met Bob,
Service Delivery Manager

Maak kennis met Bob,
Service Delivery Manager

Onze medewerkers aan het woord. Om hun drijfveren beter te leren kennen, vroegen we meer over hun rol bij Cheops en welke persoonlijke ambities en interesses ze hebben. Ontdek het verhaal van Bob.

Wat doe je bij Cheops?

Mijn job draait helemaal rond klanttevredenheid. Ik beheer een dertigtal klanten binnen de afdeling Managed Services, met wie ik op kwartaalbasis afspreek om de dienstverlening te evalueren. In feite ben ik het gezicht van Operations bij de klant en het gezicht van de klant bij Operations.

Hoe ben je bij Cheops terecht gekomen?

Nadat ik mijn Bachelor Electronica & ICT heb behaald, ben ik in 2013 als schoolverlater bij Cheops gestart aan de Servicedesk en ben ik heel snel doorgegroeid. Sinds 2017 doe ik Service Delivery Management. Het mooie aan Cheops is dat ik hier al zeer mooie kansen gekregen heb, ik besef heel goed dat ik nergens anders op deze leeftijd als Service Delivery Manager zou kunnen starten.

Wat is je persoonlijke ambitie?

Naast het werk vind ik het wel belangrijk om ook iets te kunnen doen voor de maatschappij. Daarom zou ik naast mijn job ooit wel als vrijwilliger bij de brandweer willen werken. Het avontuurlijke en het feit dat je iets kan teruggeven, dat spreekt mij wel aan.

Streef jij ook naar groei en succes?

Boost je carrière bij Cheops en solliciteer vandaag.

Bekijk vacatures

Meer inspiratie nodig?

U wilt graag weten op welke manier Cheops bedrijven helpt bij hun groeistrategie? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrieven met praktijkverhalen en tips.