Case study: Incofin hevelt diensten
voor impactinvestering
over naar de cloud

Case study: Incofin hevelt diensten
voor impactinvestering
over naar de cloud

Incofin Investment Management (Incofin), specialist in impactinvesteringen, moet altijd zeker zijn van een efficiënte en sterk beveiligde IT-infrastructuur. Daarom verhuisde Incofin de hele IT-omgeving naar de Cheops Cloud met een koppeling naar Office 365, en koos de onderneming ook voor het hoogste serviceniveau. Zo kan Incofin veilig en flexibel werken zonder zorgen over security en continuïteit.

“Nu onze IT gecentraliseerd is via de Cheops Cloud en ook door Cheops wordt beheerd, draait alles efficiënter, meer flexibel en veiliger”, zegt Achim Deviaene, Financial Officer bij Incofin. “IT security heeft voor ons de hoogste prioriteit aangezien we voortdurend bezig zijn met financiële transacties. We werken in verschillende tijdzones dus een constante ondersteuning en permanente uptime zijn voor ons uiterst belangrijk.”

Van on-premise naar cloud

“Onze interne IT-infrastructuur was afgeschreven en we zochten naar een manier om alles gebruiksvriendelijker, tegen een lager budget per gebruiker en veiliger te organiseren. Cheops kwam met een offerte waarin we ons perfect konden vinden”, legt Paul Buysens uit.

Lees de volledige case study

En ontdek hoe Incofin voorsprong neemt met de Cheops Cloud

Lees case study

Meer inspiratie nodig?

U wilt graag weten op welke manier Cheops bedrijven helpt bij hun groeistrategie? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrieven met praktijkverhalen en tips.