Cheops wint HPE
Service Provider
of the Year award

Cheops heeft op Reimagine, het channel event van Hewlett Packard Enterprise, de award ontvangen van Service Provider of the Year. De onderscheiding is een mooie bekroning voor de koers die Cheops vaart: het bedrijf is de laatste jaren snel gegroeid en geëvolueerd naar een referentiespeler in IT & Business Technology Services die op businessniveau meedenkt met zijn klanten.

IT op businessniveau

Filip Goos, CEO van Cheops: “Je mag stellen dat IT vandaag strategischer is dan ooit voor bedrijven. Maar organisaties hebben moeite om er zelf de middelen voor in huis te halen. Een IT-partner met de juiste cloudinfrastructuur, ervaring en businessinzicht biedt hier een antwoord op.”

Groeiende interesse voor security

Heel wat bedrijven maken nu de strategische keuze voor de cloud. Ook middelgrote bedrijven krijgen daarmee toegang tot IT-infrastructuur, beveiliging en expertise die voorheen voorbehouden was voor grote organisaties met immense budgetten. Door deze zaken uit besteden aan Cheops, zijn bedrijven wendbaar en kunnen ze zich toeleggen op hun kernactiviteiten. Vorig jaar tekende Cheops dan ook een groei op van 46% in Managed Services. Daarnaast stijgt ook de vraag naar IT experts en merkt Cheops een toenemende interesse voor security. Voornamelijk door de massale migratie naar de cloud en door nieuwe regelgeving als GDPR.

IT as a Service

“Cheops legt zich toe op wat wij ‘IT as a Service’ noemen: het aanbieden van IT als een dienst op maat van je organisatie”, zegt Christophe Vanmalleghem, Managing Director van Cheops. “Dat wil zeggen op maat van uw specifieke noden, uw strategie, ambities en budget. We hanteren hierbij geen dogma’s. En we duwen klanten nooit in de richting van een vooraf bepaald model. We bepalen samen de ideale oplossing die bedrijven toelaat om te groeien en zich te focussen op hun strategische prioriteiten.”

Dichtbij de klanten

Cheops is zelf al jaren een groeibedrijf en begrijpt daardoor als geen ander wat KMO’s en groeibedrijven nodig hebben om hun IT naar het volgende niveau te tillen. “Cheops is big enough to cope, small enough to care”, aldus Filip Goos. “Onze klanten genieten van de laatste technologieën, kennis én van onze schaalvoordelen. Net als bij de grootste IT-bedrijven, maar we blijven op menselijke schaal - zodat we dicht bij onze klanten staan.”

Meer inspiratie nodig?

U wilt graag weten op welke manier Cheops bedrijven helpt bij hun groeistrategie? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrieven met praktijkverhalen en tips.