Hogere productiviteit bij PSS dankzij externe IT-service

Hogere productiviteit bij PSS dankzij externe IT-service

Bij Premium Sound Solutions is de goede werking van de IT-omgeving van vitaal belang voor de bedrijfsactiviteiten. De onderneming produceert innovatieve geluidssystemen voor de autosector en voor consumenten. Voor de IT-service doet het bedrijf een beroep op de expertise van Cheops, wat zorgt voor meer productiviteit bij de eindgebruikers, een betere focus van de interne IT-dienst op belangrijke projecten en een meer efficiënte klantenservice.

“Dankzij Cheops kunnen we altijd rekenen op een ervaren support engineer die vertrouwd is met ons bedrijf”, vertelt Jan De Beule, Infrastructure Manager bij PSS. “We moeten als toeleverancier van de automobielsector kort op de bal kunnen spelen. Als er op IT-vlak iets fout gaat waardoor een levering vertraging oploopt, dan hangen ons grote boeteclausules boven het hoofd.

De permanente aanwezigheid van een goed geoliede servicedesk verhoogt in ieder geval de productiviteit van de pc-gebruikers. “Ze krijgen altijd een antwoord op hun IT-vragen”, verklaart Jan De Beule. “Voor onze interne IT-dienst, die acht medewerkers telt, betekent dat een grote ondersteuning. Zij kunnen zich op die manier ongestoord concentreren op meer cruciale taken zoals programmeerwerk, het invoeren van nieuwe systemen en het afstemmen van de IT op de bedrijfsprocessen.”

Lees de volledige case study

En ontdek hoe PSS Belgium haar productiviteit verhoogt dankzij externe IT Experts

Lees de case study

Meer inspiratie nodig?

U wilt graag weten op welke manier Cheops bedrijven helpt bij hun groeistrategie? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrieven met praktijkverhalen en tips.