Cheops Webinars

Cheops Webinars

Cheops organiseert webinars die het aanpassingsvermogen van uw bedrijf in een steeds veranderende wereld mee helpen te verhogen. Heeft u een webinar gemist? Bekijk het overzicht van onze webinars en download de slides.

Aankomende webinars

Deze webinars worden u gratis aangeboden. Aangezien ook uw tijd kostbaar is, duren de webinars telkens maximaal 45 minuten.

Bezoek aan het datacenter van Cheops

Datum: woensdag 18 november 2020
Sprekers: David Louis, Sales Manager Interxion - Kenny Dierickx, Director Managed Services Cheops

COVID-19 is een enorme katalysator voor de digitale transformatie binnen bedrijven. De snelheid waaraan dit gebeurt is ongeëvenaard dankzij de cloud. Tijdens deze webinar krijgt u een exclusieve virtuele rondleiding achter de schermen van de Cheops Cloud.

Inschrijven

Schrijf je nu in voor onze opkomende webinars.

Inschrijven

Uw 2021 IT-budget met leasing optimaliseren

Datum: woensdag 09 december 2020
Sprekers: Kris Storms, Managing Director Belux Atlance - Kenny Dierickx, Director Managed Services Cheops

Als CIO moet u altijd goochelen met budgetten. Zeker wanneer de economie in een dip zit. Tegelijkertijd is er meer dan ooit nood aan digitale transformatie. Hoogtijd om uw IT-budget optimaal in te zetten en ernstig over leasing van uw IT na te denken.

Telewerk: hoe pakt u het best aan?

Datum: woensdag 13 januari 2021
Sprekers: Wim Van Hove, Managing Partner PROCOS group - Thomas Collier, Technology Manager Cheops

Dat telewerk een blijver is, wisten we al. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers nog blijven functioneren als team? Hoe kan u het gevaar op besmetting met het coronavirus inperken wanneer er toch naar kantoor gegaan moet worden?

Bekijk onze afgelopen webinars

Heb je een webinar gemist of wil je er een herbekijken? Hier vind je links naar de afgelopen webinars en de bijhorende slides:

Cheops Webinars

Schrijf je nu in voor onze opkomende webinars.

Inschrijven

Meer inspiratie nodig?

U wilt graag weten op welke manier Cheops bedrijven helpt bij hun groeistrategie? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrieven met praktijkverhalen en tips.