Hoe de juiste IT-expertise
en middelen slim en tijdig
inzetten?

Hoe de juiste IT-expertise
en middelen slim en tijdig
inzetten?

U zoekt een tijdelijke oplossing voor de vervanging van een IT-medewerker of om werkpieken op te vangen bij de ontwikkeling van een nieuwe applicatie? Of u hebt absoluut iemand nodig met bepaalde skills om uw eigen team aan te vullen? Wilt u er zeker van zijn dat u altijd kunt rekenen op een IT-specialist binnen uw organisatie?

Voor al deze situaties is het inhuren van een externe expert via een Managed Service Provider een perfecte oplossing. Kiezen voor een Professional Services formule betekent dat u zelf niet te maken hebt met moeizame en lange rekruteringstrajecten, dure aanwervingen en achteraf het aan boord houden en voortdurend opleiden van IT-medewerkers.

Verzeker de continuïteit van uw bedrijf

Door een beroep te doen op Professional Services, kunt u veel sneller iemand inschakelen en bent u ook steeds verzekerd van beschikbaarheid van bepaalde expertise binnen uw team. U krijgt altijd snel toegang tot de juiste expertise op het juiste moment waardoor u de continuïteit van uw bedrijf verzekert. Ook voor de begeleiding en de voortdurende opleiding van de IT-medewerkers wordt gezorgd.

Meer tijd voor strategische IT

Dankzij de keuze voor Professional Services komt er intern meer tijd, ruimte en budget vrij om te kunnen focussen op klantgerichte innovaties. Een belangrijk voordeel, als u weet dat IT-organisaties gemiddeld 80% aan operationele taken besteden en slechts 20% aan een strategische benadering van IT. En wist u dat het vertrek van een medewerker uit uw organisatie u anderhalf tot twee keer diens jaarsalaris kan kosten? Dat is alvast geen zorg meer wanneer u externe IT-experts inschakelt. Hetzelfde geldt voor de opleidingen: die kosten gemiddeld zo’n 4500 euro per jaar en per medewerker – een kost die wegvalt met Professional Services, terwijl u tegelijk niet hoeft te vrezen voor jobverloop.

Uw business ondersteunen

Externe IT-expertise inschakelen is duidelijk een goed idee: u krijgt als organisatie veel sneller IT-experts in huis die uw business mee helpen ondersteunen. De medewerkers van uw Managed Service Provider zijn goed opgeleid en gemotiveerd. Ze komen terecht in een omgeving met de nodige afwisseling en keuze uit verschillende boeiende projecten. En wanneer iemand ziek is of met vakantie gaat, kunt u uw externe IT-medewerker ook laten vervangen door een even gemotiveerde collega.

Beschikbare IT Experts

Bekijk onze beschikbare profielen die gespecialiseerd zijn in het beheren van uw IT-infrastructuur en/of het ontwikkelen van uw Java en .NET applicaties.

Bekijk profielen

Meer inspiratie nodig?

U wilt graag weten op welke manier Cheops bedrijven helpt bij hun groeistrategie? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrieven met praktijkverhalen en tips.