Europese Unie en Vlaanderen
steunen Cheops Academy

In het kader van opleidingen in bedrijven, heeft Cheops een bijdrage van 38.400 euro ontvangen van het Europees Sociaal Fonds (ESF) en 57.600 euro van het Vlaams Cofinancieringsfonds (VCF) voor de Cheops Academy. Deze steun helpt Cheops bij de verdere uitbouw van haar opleidingsaanbod aan technische opleidingen.

“Kennis actueel houden, vaardigheden bijspijkeren, verborgen talenten aansporen, het is een continu proces. Cheops wil steeds vertrekken vanuit een positief verhaal en spreekt van uitdagingen. Vanaf dag 1 moet elke medewerker weten dat Cheops een grote waarde hecht aan opleiding”, zegt Christine Verhasselt, HR director bij Cheops.

Cheops is een groeibedrijf in een dynamische sector. In die context is het een utopie te denken dat men één en dezelfde job zal uitoefenen tijdens zijn of haar carrière.

“Dankzij de steun van ESF en VCF kunnen we ons aanbod aan technische opleidingen gevoelig uitbreiden en onze medewerkers opleidingen aanbieden over technologieën die volledig hun interesse wegdragen”, concludeert Christine.

Cheops wil op die manier de voorkeurswerkgever bij uitstek blijven binnen haar marktsegment om zo de juiste medewerkers te kunnen blijven aantrekken en behouden door bekend te staan in de markt als de place to be voor persoonlijke ontwikkeling.

Meer inspiratie nodig?

U wilt graag weten op welke manier Cheops bedrijven helpt bij hun groeistrategie? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrieven met praktijkverhalen en tips.