Nieuwsbericht

Nieuwsbericht

Cheops zet opnieuw cruciale stap voorwaarts in groeiplannen met de toetreding van Eric Primus tot het directieteam als Director Managed Services

Kontich, 23 april 2024 - Cheops Technology, toonaangevende Belgische Managed Service Provider, zet een nieuwe stap in professionalisering en kondigt aan dat Eric Primus, vanaf april 2024, de functie van Director Managed Services zal vervullen. Hiermee volgt hij dus Kenny Dierickx op, die eerder dit jaar de functie van CEO van Cheops Technology heeft opgenomen. 

Eric Primus, die de afgelopen vier jaar als Sales Director Managed Services bij Cheops aan de slag was, heeft een indrukwekkend traject binnen het bedrijf afgelegd. Onder zijn leiding heeft Cheops het Managed Services portfolio verder uitgebreid met innovatieve diensten, zoals onder andere Managed Security diensten die klanten beveiligen tegen cybersecurity risico’s. Met meer dan 25 jaar ervaring, brengt Eric Primus een diepgaande kennis van de markt en expertise in Managed Services naar zijn nieuwe functie. 

 

De promotie van Eric wordt beschouwd als een logische evolutie, gezien zijn eerdere prestaties en zijn ware passie voor Managed Services. “Met zijn gekende enthousiasme, toewijding en commerciële drive is Eric de geknipte persoon voor deze belangrijke positie. We kijken dan ook uit naar de verdere duurzame groei van onze Managed Services afdeling onder zijn leiding.”
- Kenny Dierickx, CEO 

 

Eric zal een sleutelrol spelen in het vormgeven en implementeren van de strategieën die essentieel zijn voor het voortzetten van de groei en het succes van het bedrijf als ambitieuze, toonaangevende Managed Service Provider. Eric Primus is enthousiast over de toekomst: " Ons succes is te danken aan een gedreven sales- en customer success team in combinatie met ons ongeëvenaarde en geavanceerde Managed Services platform en technische expertise. Samen maken we het verschil door niet alleen aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen, maar deze te overtreffen. Ik kijk ernaar uit om in deze positie de krachten te bundelen en onze visie voor innovatieve en kwalitatief hoogstaande Managed Services verder te verwezenlijken.” – Eric Primus, Director Managed Services 

 

Met de benoeming van Eric Primus als Director Managed Services zet Cheops Technology opnieuw een cruciale stap voorwaarts in haar groeiplannen als vooraanstaande Managed Service Provider. 

Meer inspiratie nodig?

U wilt graag weten op welke manier Cheops bedrijven helpt bij hun groeistrategie? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrieven met praktijkverhalen en tips.