Cheops wint ‘Rising Star’
award van Nimble Storage

Nimble Storage, leider op het vlak van flash-opslagoplossingen, heeft Cheops erkend als Rising Star partner tijdens de jaarlijkse Europese Partner Summit in Berlijn. Met die erkenning zet Nimble Storage het sterke engagement in de verf van Cheops als partner die bedrijven helpt om zakelijk voordeel te halen uit moderne en innovatieve gegevensopslag.

“De manier waarop bedrijven de opslag van hun data opzetten, beheren en analyseren, is een bepalende factor geworden in hun vermogen om competitief te blijven in de markt,” verklaart Christophe Vanmalleghem, managing director van Cheops. “We geloven sterk in de moderne opslagoplossingen van Nimble Storage. Ze bieden een antwoord op verschillende zakelijke noden die de snel evoluerende digitale economie met zich meebrengt, zoals performantie, schaalbaarheid en continuïteit.”

“Cheops werd bekroond met de ’Nimble Storage 2016 Rising Star’, niet enkel voor de geboekte en veelbelovende resultaten, maar tevens door het sterke engagement op commercieel en technisch vlak. We kijken ernaar uit om dit partnership vandaag en in de toekomst te versterken en uit te bouwen,” besluit Dirk Hoorelbeke, Channel Manager France & Benelux bij Nimble Storage

Meer inspiratie nodig?

U wilt graag weten op welke manier Cheops bedrijven helpt bij hun groeistrategie? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrieven met praktijkverhalen en tips.