Cheops voor de elfde keer op rij genomineerd als Trends Gazelle

Cheops voor de elfde keer op rij genomineerd als Trends Gazelle

Edegem, 17 maart 2021 - IT-specialist Cheops is voor de 11de keer op rij Trends Gazelle, een bekroning voor het succes en de groei van het bedrijf. Cheops wijst voor de elfde nominatie vooral naar de sterke focus op actuele thema’s als Modern Workplace, Cloud en Cybersecurity.

Ook in 2021 prijkt Cheops op het gegeerde lijstje van Trends Gazellen, geselecteerd door de redactie van het zakenblad Trends. Het zijn de snelst groeiende bedrijven gemeten op basis van omzet, personeel en toegevoegde waarde. De nominatie betekent al voor de elfde keer een mooie erkenning van Cheops als een van de 100 snelst groeiende ondernemingen.

Cheops richt zich voornamelijk op middelgrote en grote bedrijven en heeft de nodige schaal om deze bedrijven de premium diensten te leveren die ze nodig hebben.

Filip Goos, CEO van Cheops: “Uniek voor België is dat we onze klanten toegang geven tot een professioneel cloudplatform dat normaal enkel financieel haalbaar is voor de grootste bedrijven. Uiteraard zijn er ook grote internationale groepen met een dergelijke infrastructuur, maar die bevindt zich meestal in het buitenland. Wij stellen echter vast dat bedrijven hun gegevens liever in eigen land houden.”

Nood aan gespecialiseerde kennis

Cheops dankt zijn succes aan de strategie die het jarenlang heeft aangehouden. Het bedrijf denkt in functie van de business en de specifieke situatie van de klant.

Vandaag hebben bedrijven meer dan ooit behoefte aan een partner met kennis van zaken die hen helpt bij het opzetten, beheren en beveiligen van hun IT. Daarbij is cybersecurity een absolute topprioriteit voor de meeste organisaties.

Digitale veerkracht helpen vergroten

De complexiteit en snelheid van verandering blijft toenemen. Daardoor is de vraag naar Managed Services Providers (MSP) die zowel het proactieve beheer als de beveiliging voor hun rekening kunnen nemen groot. Ze stellen de juiste IT-experten ter beschikking, zodat klanten zich kunnen focussen op hun kerntaken.

"Deze elfde nominatie op rij is een zeer mooie opsteker voor alle medewerkers van Cheops die zich dagelijks inzetten om onze klanten voorsprong te geven in een wereld die almaar sneller digitaliseert" besluit Filip Goos, CEO van Cheops.

Meer inspiratie nodig?

U wilt graag weten op welke manier Cheops bedrijven helpt bij hun groeistrategie? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrieven met praktijkverhalen en tips.