Nieuwsbericht

Nieuwsbericht

Kontich, 30 mei 2024 – Cheops Technology, toonaangevende Belgische Managed Service Provider, kondigt de aanstelling van Marco Manganiello als Sales Manager voor Managed Services aanMarco brengt veel ervaring en expertise met zich mee sinds zijn recente start bij het bedrijf.

Marco Manganiello volgt Eric Primus op, die recentelijk de rol van Director Managed Services heeft aangenomen. Marco is enthousiast over zijn nieuwe rol en deelt zijn eerste indrukken: "Na een zeer intense – maar vooral leerrijke – eerste maand, stel ik vast dat mijn hoge verwachtingen op alle vlakken overtroffen zijn. We kunnen op maat werken voor grotere organisaties, hebben een ruime ervaring in Managed Services en een sterk verhaal binnen Professional Services. Dit resulteert in aanzienlijke groei; ook dit jaar verwacht Cheops een groei van 20%."

Marco Manganiello Sales Manager voor Managed Services Cheops

De duidelijke focus en strategische aanpak van Cheops was doorslaggevend in mijn keuze en die aanpak zie ik zowel terugkomen op groepsniveau als binnen de departementen." 

Marco benadrukt ook de sterke bedrijfscultuur bij Cheops: "Ik zie binnen Cheops een cultuur van ownership, teamwerk en respect. Waarden die mij zeer nauw aan het hart liggen. Binnen mijn team werk ik samen met enorm gedreven mensen, waaronder enkele high potentials en enkele zeer ervaren experts in hun vak. Ik hoop snel een positieve impact te kunnen maken op onze organisatie, op het team en op onze resultaten."

Eric Primus deelt zijn vertrouwen in Marco's capaciteiten: "Marco Manganiello is allesbehalve een onbekende in de branche. Zo heeft hij jaren ervaring in sales voor IT-diensten en een mooie track record bij bedrijven zoals Insight. Zijn kennis van de sector en vermogen om klantrelaties te cultiveren zullen van groot belang zijn bij het leiden van ons sales team voor Managed Services. We zijn ervan overtuigd dat Marco's toewijding en expertise een significante bijdrage zullen leveren aan het versterken van onze positie als toonaangevende Managed Service Provider." 

Cheops blijft investeren in talent en leiderschap om zijn positie verder uit te bouwen. Met de aanstelling van Marco zet het bedrijf opnieuw een belangrijke stap in het versterken van zijn activiteiten binnen Managed Services. 

 

Meer inspiratie nodig?

U wilt graag weten op welke manier Cheops bedrijven helpt bij hun groeistrategie? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrieven met praktijkverhalen en tips.